EsilaMiracAyazEren_Moms ElifAlknl16 Bazı bebek gösteriyor bazısı göstermiyor. Bebeğe bağlı. Ama belirli bir aydan sonra da göstermediyse omurga sayısından tahmin ediyor doktorlar
anne-oldum5 Deva22 doğru çıktı mı dün bende tam 11+2 deydim doktor tahmin olarak söyledi kız dedi ama korkuyorum yanlış çıkar mı diye çünkü hiç bişey alma daha dedi dr
Asel_38 anne-oldum5 banada 13 haftada kız dedi ama hiçbişey alma dedi diğer gittiğimde erkek dedi Bi süre kendime gelemedim tabi sağlık herşeyden önce
ElifAlknl16 AysegeZ Oda güzelmiş ama efnan biraz akılda kalacak isim değil ya o yüzden başına isim düşüncem bakalım nasip 😊
Tubadgn_ AysegeZ bende de aynı durum var 13 haftalikken dün gittim kıza benziyor ama emin değilim dedi su an icin bisi alma iki hafta sonra yine gel dedi bakalım ne olacak hayırlısı 😅🥰
Mutluhatun 17 de öğrendim (2 gün önce) erkek bebek🥰 Valla kendi gözümle gördüm çok netti değişmez sanırım😂
busraparlakci Mutluhatun Ben de aynı şekilde 18de öğrendim ama korkuyorum yanılma payı var mıdır diye alışverişe başlamak istiyorum artık emin olup
bir-minik-anne ElifAlknl16 ben kız olursa Efnan Hüma düşünmüştüm eşim pek beğenmedi ama belki bi düşünürsün
ElifAlknl16 Sarikan93 Devlet hastanelerin de söylemiyorlar diyo herkes ama bakalım haftaya gidicem ne olcak öğrenemezsem özele giderim artık 😊
Sarikan93 ElifAlknl16 Rabbim gönlüne göre versin herşeyden önce sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin inşallah canım 🥰
Aselinkooo Zeynosunannesii söylemedi 20 ye kadar 22 de ihtimal söyledi Bi sonraki kontrole kaldı artık😄 devlet diye olabilir.