ElifAlknl16 Kizlar herkes burdayken birşey sorcam 😂 Kızım olursa adını efnan koymak istiyorum ama başına bir isim daha düşünüyorum sizce hangi isim yakışır yanına ? 😊
Pembekurdele ElifAlknl16 ben 12. Haftamda ctesi günü ikili taramada %70 kız olarak öğrendim değisecekmi bilmiyorum bakalım😊
happykrkmzs Fulyaaa1 Bana da 12de erkeğe benziyo ama kesin değil dedi değişir mi ya ben hep kız hissediyorum baştan beri 😂
Nilist Haftada kendi doktorum kesin erkek dedi. Bir kaç gün öncede devlete ilaç yazdırmak için gittim. Oradaki doktorda erkek bebek dedi. Şu an 21 haftalığız.
Goncagulk0x Özelde söylüyorlar ama devlette 5.6 aya kadar söylemiyorlar 14+6 idim özele gittim öğrendim erkek 😃
Deryy ElifAlknl16 kesinlikle doktora bağlı bnim gittiğim dr 4 boyutlu ultrason vs var ben zannedyrumki hemen görür fln yk 15.haftamda gördü 12 de kararsz kaldı erkek dedi kız dedi fln Tabi bebeninde izni önemli 😅
esrasaluvan ElifAlknl16 11. Haftada erkk dedi hayırlı olsun dedi 12. Haftada kız dedi hayırlı olsun dedi bu ayın sonunu bekliorum 16. Haftayı hayirlisi
Gulce29 ElifAlknl16 12+5 de öğrendik çok şükür değişmedi doktorlar değişir diye emin olmadan pek söylemiyorlar heralde