Sarayhelvasi Zeynosunannesii aayyy ciddi misin bende 14+1 de gitmiş olacağım Necati hoca bakacak Ankara şehir hastanesi sizin neresiydi?
Aselinkooo Zeynosunannesii söylemedi 20 ye kadar 22 de ihtimal söyledi Bi sonraki kontrole kaldı artık😄 devlet diye olabilir.
Eliffefee ElifAlknl16 ilk bebeğimde 11 haftalıkken öğrendim özelde hemen söylüyorlar ikinci hamllgmde devlete gttm detaylı ultrasonda 22.haftalkk hamileyken öğrendım
mammaaa33 Mutluhatun baya net ben de tartışma açmıştım bizim ultrason fotosunu koydum 😅 bennde böyle beklerken baya büyüktü yani o da değişmez artık kanaat getirdim🤣🤣
Mutluhatun ElifAlknl16 https://imgyukle.com/ buradan yüklediğiniz fotoğrafın üzerine basılı tutup kopyalayın yorum yapacağınız zaman yapıştır deyin oluyor☺️
nurrr_35 Oğlumu 12. Hafta taramada öğrenmiştik 6 yıl önce şimdi 2. Hamileliğim onuda 12. Haftada kız diye tahmin etti aynı doktor 1 hafta sonra 16 hafta kontrolünde netleşir sanırım ☺️
Sarikan93 ElifAlknl16 Rabbim gönlüne göre versin herşeyden önce sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin inşallah canım 🥰