bluees1207 Ipekkarakus0 ben abut cubur hamur işi yiyen biri değilim yediğim tek hamur sabah kahvaltıda ekmek 😊
bluees1207 Aslicikk evet bu haftadan sonra spor yapmamız lazım hiç birşey yapamazsak bile yürüyüş yapsak süper olur ama havalarda çok soğuk 😞
Begumergun bluees1207 işin kötü tarafı bizde bakkal var gün içinde ben duruyorum gözümün önünde duruca kendimi tutamıyorum 😂 bi de hamileyken yemiceksek ne zaman yicez canım 😂😂😂
Aslicikk bluees1207 20 dk bile yürüsek yeter bence bide youtube videoları var gebelik pilatesi haftada 2 kere kendimizi yormadan yapsak süper oluruz
Nsms bluees1207 yapma sakın, zorla kendini iç ihmal etme ilk aylarda özellikle su en önemlisi ben de çok susayan su için biri değildim ama zorluyorum günde 2-3 litre içmek gerekiyor. Yanında bulundur gördükçe aklına gelir susamasan da içersin
bluees1207 Begumergun sonra kendimizi nasıl taşicaz 😊 abur cubur yerine meyve kuruyemiş daha iyş olur 😊
bluees1207 Nsms evet kesinlikle bu mantıklı geliyor ama ben içemiyorum işte 😞 ben normaldede 1 hafta su içmediğim olduğu oluyor ve hatırlamıyorum bile aklıma gelmiyor bu yüzden çok korkuyorum
Nsms Aslicikk ben de başladım spor salonuna yazılmayı düşünüyordum kovid arttığı için cesaret edemiyorum, YouTube videoları izleyip başladım.