bluees1207 Arkadaşlar merhaba ben bugün 13. Haftaya girdim daha şimdiden 2,5 kg almışım 😞 çoğunluk ilk 3 ayda kilo veriyormuş sizde durumlar nedir 😊
charlottececi bluees1207 ben 2,5 kg aldim 14+6 yız bu gece 15. Haftamiz bitiyor 😁 ikiz gebeyim. 2 haftadir karnim cikti. Baya 4-5 aylik gibiyim 😂 1 haftadir da ayakkabilarim olmuyo sıkıyor, yuzugum falan :(
Begumergun bluees1207 valla hiç bilmiyorum hiç mide bulantım kusmam olmadı ve öküz gibi yiyorum yani 😂😂
bluees1207 Begumergun al bendende o kadar bulantı kusma tiksinme hiç birşey yok😂 iştahımda açılma yok aslında her zamanki gibi yiyiorum ekstra yemek yok bende öyle gebeyim yok onuda yiyim bunuda yiyim hiç yapmadım. Ama 2,5 kg. Almam bana çok garip geldi
charlottececi bluees1207 evet dogal yollarla ikiz gebelik %1 olusuyormus 😁 cok sansliyiz gercekten. İnsallah hepimizin bebisleri saglikla dogarlar ☺️ Acaba hareketleri ne zaman hissetmeye baslariz merak ediyorum ☺️
Nsms bluees1207 var maalesef bu hafta azaldı muhtemelen artık kilo almaya başlarım ilk haftalarda yediğim herşeyi atıyordum
Ipekkarakus0 bluees1207 hamur işi tuzu cok fazla tüketmeyin bence sizde kilo almazsınız cok fazla benim doktorum öyle söylemişti 🥰
bluees1207 Nsms ahh kıyamam o durum zor işte. Sanırım biz o yüzden kilo alıyoruz. Bulantı kusma tiksinme hiç olmadı bende. Birde su tüketemiyorum ben ya su içmeyi sevmiyorum hiç . Zorla günde en fazla yarım litre içebiliyorum
bluees1207 Ipekkarakus0 ben abut cubur hamur işi yiyen biri değilim yediğim tek hamur sabah kahvaltıda ekmek 😊
Nsms bluees1207 yapma sakın, zorla kendini iç ihmal etme ilk aylarda özellikle su en önemlisi ben de çok susayan su için biri değildim ama zorluyorum günde 2-3 litre içmek gerekiyor. Yanında bulundur gördükçe aklına gelir susamasan da içersin