Nsms Aslicikk ben de başladım spor salonuna yazılmayı düşünüyordum kovid arttığı için cesaret edemiyorum, YouTube videoları izleyip başladım.
Aslicikk Nsms oturduğum semtteki spor salonları gebelikte sporla ilgili ne kadar bilgi sahibi emin olamadığım için cesaret edemedim bende yanlış bi alet kullandırırlar diye şüpheliyim biraz araştırıp bende yazılmak istiyorum en mantıklısı spor salonu hem sosyallik olur biraz
Nsms bluees1207 aynen öyle çok haklısın zaten çalıştığım için mecburen dışarı çıkıyorum toplu taşımaya binmek zorundayım bu bile büyük risk. Ekstra riske atmak istemiyorum kendimi
Nsms Aslicikk plates istiyorum ben de ama dediğim gibi hastalık riskinden dolayı şimdilik beklemeye aldım evde kendimi zorlamadan bişeyler yapmaya çalışıyorum
charlottececi bluees1207 evet dogal yollarla ikiz gebelik %1 olusuyormus 😁 cok sansliyiz gercekten. İnsallah hepimizin bebisleri saglikla dogarlar ☺️ Acaba hareketleri ne zaman hissetmeye baslariz merak ediyorum ☺️
bluees1207 charlottececi süper bende çok isterdim heleki bir kız bir erkek olursa süper tek seferde 😊
bluees1207 Ayse34 normal doğum için çok fazla bir kilo alımı ben normal düşünüyorum o yüzden çok almamam lazım
Nsms Cinsiyet öğrenen var mı peki aranızda bana 13.haftada erkek dedi doktorum, ben cinsiyet tahmini için erken olduğunu sanıyordum bu haftalarda netleşir mi bilemiyorum. ben de erkek hissediyordum zaten ama değişir mi bilemiyorum 😀
Nsms bluees1207 benim doktorum çok eminim gördüm erkek bebek dedi. Bir sonraki kontrolde netleşir Bakalım ne diyecek 🤗
asliu_ bluees1207 yarin tam 14.haftayim bulantilar yüzünden 1 kilo vermistim simdi onu geri aldim insallah cok kilo almam, hedefim en fazla 15kg 🙈🌺