MaBelle Ayyyyse93 günlük almanız gereken folik asit miktarı 400 mikrogram. Folbiol 5 miligram, yani dozu epey fazla. Bu sebeple bazı doktorlar önermiyor.
BusraOzhan Ayyyyse93 ilk gebeliğimde onu kullandım bir zararını görmedim de bugün doktorum bana da 140 liralık bir folik asit yAzdı
MaBelle Havvauslu folbiol öneren arkadaşlar olmuş ama onu alırsanız doktorunuza danışın mutlaka. Günlük almanız gereken dozun fazlasını içeriyor o ilaç. Uygun fiyatlı birşey düşünüyorsanız ben ilk 3 ay folidoce kullandım. Onu da doktorunuza sorun tabi ☺️
Zeynepyus Havvauslu canım bende pahalıydı doktora dedim değiştirdi bir sorun olur mu dedim hayır dedi ikiside aynı işlevi görüyor dedi
Pembekurdele Havvauslu bende folidays kullaniyorum kasım ayında 150 tl ye almistim içinde 90 adet var
Ozleem_25 Havvauslu vinalac alsin onun yerine canm hem günlük gereken folik asit var icinde hemde demir vitamin bircok sey var zaten takviye edici gıda diye geciyor 30 tablet var 86 tlye aldm demir eksikligim var onu da karsiliyo yan etkisi de yok
Ezoo35 Ben böyle pahalı folik asitleri anlamıyorum özelliği nedir? Ben gebe kalmadan önce folidol kullanmaya başladım 25 TL’ye. Şu an 11. Haftama girdim. Hala folidol kullanıyorum doktoruma söyledim tamam güzel dedi. Pahalıları kullanınca farklı bir özelliği mi var ?
Havvauslu Ezoo35 hiç bilemiyorum bende özellikle ihtiyacımız olan şeylerin bu kadar pahalı olmasına özellikle saskınım
Nesegns1 Ezoo35 içerisindeki vitaminler farklı oluyor pahalı olanları devlet karşılamıyor. Sağlık ocağı devletin yazdığını değil de vifolic kullanmaya devam et dedi. Doktorum vifolic yazdığı için bu ilaç maliyetli diye sağlık ocağına sormuştum
myram1 Havvauslu canim devletin karsiladigi hatta bazı sağlık ocaklarının ücretsiz verdiği var folibol onlardan kullandım 2 gebeligimde de herşeyin özelini öne sürüyorlar okadar para vrem
ayseenur Merhaba tabi store sitesinde hem içeriği temiz, hem sertifikalı folik asit bulabilirsiniz fiyata oldukça uygun markası ufuvit, ben kullanıyorum
Demirssmomm Havvauslu folbiol dışında herhangi 400 mg bir folik asit kullanabilirsiniz, ben folidoce kullandım. İlerleyen dönemlerde daha maliyetli vitaminlere geçeceksiniz zaten
Seminay BusraOzhan hamileyken folibol önermedi bizim sağlık ocağındaki doktor paralı almıstım bende foliiod mu neydi bu bitiyo normal vitaminler baslıyo zaten doğurana kadar demir ilacı vitamini ocean d vitaminiydi gavisgonuydu 1000 lirayı buluyodur sanırım hepsaplasan 9 ayı
Ezoo35 Seminay ben gebe Seminay ben folidol ü gebe kalmadan önce kullandım. Gebeliği mi öğrenmeye gittiğimde sağlık ocağına doktorum bana folatın gayet yüksek bebek akıllı olacak dedi MaşaALLAH. Özel doktorum da tamam güzel o dedi