Ezoo35 Seminay ben gebe Seminay ben folidol ü gebe kalmadan önce kullandım. Gebeliği mi öğrenmeye gittiğimde sağlık ocağına doktorum bana folatın gayet yüksek bebek akıllı olacak dedi MaşaALLAH. Özel doktorum da tamam güzel o dedi
Bernako Havvauslu Çünkü artık ilaç sektörü de kullanımının zorunlu olduğunu bildiği için bu şekilde fiyatları yükseltiyorlar
starmom Vinalac kullanan var mı kızlar bugün 86 tl ye aldım bende ilk defa kullanıyorum yorumlarınıZ nedir 🤰🏻
mirage333 Ben ocean mummy kullaniyorum içerisinde birçok vitamin var. Folik asit icerigide 400mg. Fiyati 80tl.
Bernako Havvauslu evet malesef herkes alamıyor. Bildiğim kadarıyla uçmuş fiyatlar herkes öyle söylüyor burada 😪
Svvl_enes19 Kubrailkan bende bu ilacı kullanıyorum siz ne zamana kadar devam ettiniz bebek doğana kadar devam etmemiz gerekiyor mu
Kubrailkan Svvl_enes19 13.haftada doktorum bırakmami söyledi. Daha sonra aynı markanın balık yağı multivitamin hapına geçtik. Ona devam edicekmiaim doğana kadar 🥰
guzelbebegimmmmm annesinin_beybisi ben 3 ay düzenli folbiol kullandım. Yarıya da bölmedim. Bebek elhamdulillah sağlıklı. Ama çok hareketli😄 ondan mı acaba