Havvauslu Bir sene önce hamileyken aldığım folik asiti eşim az önce 215 liraya alacakmış diğer folik asitlerle farkı ne bilemiyorum değiştirsem daha uygunu alsam bir sorun olur mu doktoruma gidemiyorum suan pazartesiden önce
Havvauslu Havvauslu eşim kafasına göre birşey almış 12 mi ne Ödemiş anlamadım devletin karşıladığı var mı sağlık ocağımızdan yazdırıp almış
charlottececi Havvauslu follatro kullandim ben alman mensei bi ilac. Omega falan var içinde cok da iyi geldi bana. 75 e almistim kutusunu en son. 1 aydir regenesis max kullaniyorum artik. O da 85 onda da ayni seyler ve daha fazlasi var sanirim 😄
Svvl_enes19 Kubrailkan bende bu ilacı kullanıyorum siz ne zamana kadar devam ettiniz bebek doğana kadar devam etmemiz gerekiyor mu
annesinin_beybisi Havvauslu folbiol almıştır ama onu bir cok doktor tavsiye etmiyor folik asit orani cok yuksekmis ama isterseniz ikiye bölüp kullanin öyle kullananlar da var
BusraOzhan Havvauslu folbiol var sağlık ocağından yazdırılıyor. Ben emekli annemin üzerine yazdırıp ücretsiz alıyorum eczaneden. Ama kendi üstüne de yazdırabilirsin tabi 10-15 lira birşey
guzelbebegimmmmm annesinin_beybisi ben 3 ay düzenli folbiol kullandım. Yarıya da bölmedim. Bebek elhamdulillah sağlıklı. Ama çok hareketli😄 ondan mı acaba
Seminay BusraOzhan hamileyken folibol önermedi bizim sağlık ocağındaki doktor paralı almıstım bende foliiod mu neydi bu bitiyo normal vitaminler baslıyo zaten doğurana kadar demir ilacı vitamini ocean d vitaminiydi gavisgonuydu 1000 lirayı buluyodur sanırım hepsaplasan 9 ayı
Ayyyyse93 Havvauslu 1 hafta önce 7 liraya aldım bu şey değil mi yeni haftalarda kullanılan folbiol olan sigorta karşılıyor diye biliyorum ama