• Doğum
  • 38.haftada 3-4 cm açıklığı olup da yatışı yapılan var mı?

@"MslAknn doktor da garantisi yok açılma olmazsa sezaryene de alabilirim dedi

@MslAknn bi kagıt imzalattılar Eve geldim süreç nasıl olacak bilmiyorum suni sancı çok mu kötü

2e1m of ya gerçekten mi. Doktora kendi sancimdan daha mı ağır dedim suni sancı icin hayır öyle bişey yok dedi. Hissedilen yine kendi ağrılarımiz o zaman

• 2e1m bunu yanıtladı.

Teusa gerçekten ağır suni bak benim ikinci gebelik suni alırım diye gidip sezeryan olmayı seçtim

Cemremm00 okadar acılmam henüz olmadı 1 santim var acılmam 37+4de 1 santim acıklıgım vardı acama ilerki haftalarda acılmam olurmu suandada 38 haftalık olduk

2e1m benim arkadaşım da suni ile yaptı hiç öyle demiyor. Acı esigi ile alakalı bence. Acı esiginiz düşükse ağır gelmiştir..ki benimki de düşük yani bana da ağır gelebilir..bence böyle yazarak kimseyi korkutmayin.

Cemremm00 ıyı yaptın bence 2 acılmam dıger gun devam ettı benım sunı kendı sancının bıraz dahabustu oluyor canm kendı sancını bekle anlayacaksın zaten

@MslAknn bi de suni ile doğsa bile dikişin olur onu söyleyeyim dedi ben çatı muayenesinde biraz zorlandım ondan mı dedi bilmiyorum

Cemremm00 suni sancida kendi sancin gibi oluyor korkma canim ve sanci olmadan acilman cabuk artmaz.

@Zadekuzu sancının gelmesi günler de sürebilirmiş. açılma olması Doğumun başlaması demek değil o zaman

Cemremm00 evet çoğu kisi aylarca birkac cm aciklikla bekliyor. Benim acilmam 1cm di suni sanci ile artti ve normal doğurdum.