Sydgrdl Aselinannesi amin canım hepimizin inşallah ben duyduğum gündem beri çok seviyorum bu ismi inşallah adlarıyla uzun sağlıklı ömürleri olsun
EdaDikicizdemir Sydgrdl bende sırt agrıları var bide bel agrısı egilemiyorum artık yürürken bendede var o agırlık benimde herşeyim hazır çantalarım falan eksik bi oğlum var oda gelse çok iyi olcak ağırlaştıkça sıkılıyorum bebegin hareketlerinde azalma varmı?
Sydgrdl EdaDikicizdemir yanı eskisi kadar çok hareket etmiyor canım ama sert vuruyor ben pek hareketlerini saymıyorum maşallah benim kız çok hareketli bide tatlıyı seviyorum yedikçe hareketleniyor 🙃 senin bebisin hareketleri nasıl
EdaDikicizdemir Sydgrdl benimki düne kadar iyiydi bugun biraz sessiz arada atıyo sanırım biraz halsizim omdan kaynaklanıyor ☺Kızınmı olcak Allah şimdiden bağışlasın gelsinler artık 😬
Sydgrdl EdaDikicizdemir amin canım inşallah hepimizin çocuklarını sağ salim kavuşalım bi yandan sabırsızlık bi yandan da ne kadar kalırsa o kadar gelişiyor ondan dursun diyorum ☺ bu arada ben mardinde oturuyorum eskişehire doğuma geldim sen nerdesin
BayanBilge 10 gun beklese ona bile raziyim 🙂 2 ocak bile kurtarir beni o zamanda tam 38+6 oluyorum 🙂 kizlar erken dogar 38 de dogar sozlerini curuten var mi aramizda 🙂
Ulku27 34 haftalıgım 22 ocak tahmini Doğum tarihimiz ama zaman geçmiyor ogluşumu kucagıma almak icin sabırsızlanıyorum 😖🙄😌🙏🏻
Berilzdemir BayanBilge bende bekleyecek gibi hissediyorum🙂 1 Ocaga kadar öyle ayaklarımı uzatıp yatıcam🙂 1 Ocaktan sonra kendımı hurmaya verıp temızlık yapmayı dusunuyorum sureklı😂😂😂😂
Candantasdelen Benimde tahkimin 10 ocak 37 haftam bitiyo tabi ben o kadar bekliceğimi düşünmüyorum bebeğin kafası aşşağıya inmiş baya
Berilzdemir Candantasdelen rahim uzunlugu ne kadar benimki 3,9 cm 🙂 beklesin ama lütfen 🙂 10 Ocak olmasa da 1 Ocagı görsün😍🙏🏻🙏🏻
Elfszgn Candantasdelen bnmde aynı canm 37btti on ocak dedi ama okdr beklcgni sanmyrm catı ağrm cok fazla bide sancm olsa 😞