Ogretmenanne Rain81 benim nstde sancilarim çıkıyor 23 de ogrendim hastanede yattım şimdi hala kasılıyorum bakalım inşallah kuveze girmeleri
Berilzdemir BayanBilge inşallah🙏🏻 1Ocagı görsem bende razıyım. Benim cevremdeki kızlar hep 40. haftayı doldurup geç gelıyor. Eger oyleyse gercekten beklerler🙂 Kac kılo su an🙂
BayanBilge Kizlar merhaba 🙂 benim kizim olacak insallah 37+2 deyiz bugun 🙂 dogum tarihim 11 ocak gorunuyor. Ama cevremdeki herkes kizlar erken gelir 38 de dogar diyor. Ama ben ocagi beklesin istiyorum sizce neden olur 🙂
1PrensAnnesi BayanBilge bizde öyle bilirdik ama ne hikmetse kızlar 40 haftayı bekler erkekler erken doğar oldu herşeyi şaştı bu 2018 minnakları😍
YamacDemirinAnnesi 34+6 olduk bizde her şey hazır bebişimin ama benim değil 😂😂 tamamlıcaz inşallah yavaş yavaş 🤣🤣
Sydgrdl Aselinannesi merhaba banada doktorum 8 ocak dedi gün saymaya başladık artık 36+4 deyiz 39 da sezeryan olucam nasipse bizimde herşeyimiz alındı yıkayıp ütüleme modundayiz😊 kısmetse bende kızımın adını asel koyucam 😎
Aselinannesi Sydgrdl maşallah allah yardımcınız olsun 🙏🏻 Ben diğer bi isim daha düşünüyorum sonra yok asel tek başına daha güzel diyip vazgeçiyorum 😂
Sydgrdl EdaDikicizdemir ay seninle aynıyiz sanırım bende 39 da sezeryan olcak canım 8 ocak dedi doktor 😊
EdaDikicizdemir Sydgrdl aynen bende öyle düşünüyorum pazartesi gidicem kontrole oy oy ne durumdasın peki ?
Sydgrdl EdaDikicizdemir 😊 heyecanlıyım valla çok canım bende salı günü gidicem kontrole nasipse nts ye bakıyor sürekli yürürken biraz sorun yaşıyorum alttan çok batma oluyor bide yatarken çok kramp giriyor haricinde iyiyim ama heyecandan ölcem bebisin kıyafetlerini hazırladım yıkama ütüleme falan 🙃 sen nasılsinayni şikayetler varmı sende de
EdaDikicizdemir Sydgrdl bende sırt agrıları var bide bel agrısı egilemiyorum artık yürürken bendede var o agırlık benimde herşeyim hazır çantalarım falan eksik bi oğlum var oda gelse çok iyi olcak ağırlaştıkça sıkılıyorum bebegin hareketlerinde azalma varmı?
Elfszgn Bnde smdi öğrendm kızlar 38e giriyorum 10ocakta normal doğum dedi tabi dahada erken olablr kilosuda 3.500🙏😄
Aselinannesi Nrnsmt maşallah ☺ Benimde çok hareketli özellikle geceleri 😂 sağlıkla kucağınıza alın inşallah💝
Sydgrdl Aselinannesi amin canım hepimizin inşallah ben duyduğum gündem beri çok seviyorum bu ismi inşallah adlarıyla uzun sağlıklı ömürleri olsun