Berilzdemir Candantasdelen rahim uzunlugu ne kadar benimki 3,9 cm 🙂 beklesin ama lütfen 🙂 10 Ocak olmasa da 1 Ocagı görsün😍🙏🏻🙏🏻
BayanBilge Berilzdemir. Aynen 10 ocak degil yili devirelim yeter 😂 38 de gelecek diye cok korkuyorum. Bu arada isim buldunuz mu?
Elfszgn Candantasdelen bnmde aynı canm 37btti on ocak dedi ama okdr beklcgni sanmyrm catı ağrm cok fazla bide sancm olsa 😞
Damla________ Elfszgn karnım çok aman aman büyükte değil allahtan ama yinede yatarken sanki üstüne yatıyorum hanfendi hemen yumrukluyor ☺
Elfszgn Damla________ aynen canm bnde öyle karnm çok yok ama bana göre agır tabi yinede bide çatı agrısından dönemyrm o ağrı mahfediyo beni😞
BayanBilge Elfszgn çatı ağrısı dediğin bacak arasindaki agri mi? Eger oysa benimde oluyor ama vok degil hafif
Berilzdemir Elfszgn bende o başlamadı henüz🙄 sadece karnım top gıbı oluyo sonra acılıyor ama agrı sızı yok🙄🙈
Ogretmenanne Açık cevapalrmisniz karnım ağrıyor çok değil ama çok tedirginim daha çok küçük 34 haftalik bu doğum belirtisi mu
Elfszgn Ogretmenanne endiselenme canm o her dönem oluyo özellikle son ayda daha cok oluyo alanı daraldgı için bebegn
BayanBilge Elfszgn hm benim o kadar degil. Sadece yururken saga sola donerken spor yapmisim gibi agri oluyor bazen o kaddar
Berilzdemir Elfszgn yok 🙁 gelmiyor. Top gibi olup kalıyor sonra belli bir süre sonra hareketıne devam edıyor. Hıc sancı denılen sey yok🙁 Zaten dogum yoluna da gırmedı dedı doktor🙁 Bir de hic girmezse işte🙁 sezaryan ıstemıyorum hiç🙁