Kubra1853 SEVGIMSEN cevre korkutuyor ikiz zor fln rahim kıslması durumu vr genelinde inşallah bnde olmaz da tedaviyle oldu bnm zor gecti elime bebekler ister istemez korkular vr
Kubra1853 SEVGIMSEN vitamin ilacları kulanıyorum kan sulandırıcı habı falan progestanı kesti ikiside kız 😍çok şükür senin cinsiyet nedir
SEVGIMSEN Kubra1853 bende qan sulandirici iyne sin ilacin wam vaginal vitamin kac haftada oyrendin cinsiyyeti
Kubra1853 SEVGIMSEN aşılama tüp yaptım tutmadı normal tedavi ile oldu mucize yumurta geliştirici igne ve catlama ignesiyle polikistik over vardı bende
Kubra1853 SEVGIMSEN 12 ci haftada ögrendim cinsiyet bana kan sulandırıcının habını verdi 3 aydan sonra demir vitamin hapları veriliyor
SEVGIMSEN Kubra1853 bende 2 kez tup yaptim awilama yapdim tutmadi 3kez tutdu ne iw yapiyorsun bel kasik agrin varmi ev iwleri yapiyorsun bende gelen hefte 12 hafta olacaq IN SE ALLAH
Kubra1853 SEVGIMSEN hayır temizlik yapmıyorum sadace yemek uzanıyorum öyle sende iş yapma uzan inşallah kucagımıza alırız evet kasık agrısı arada oluyor rahim büyüyor korkma normal bel agrısıda normal korkma
SEVGIMSEN Kubra1853 neden kuzum qab yikaya bilersen agir deilki🤔yungul iw yapa bilersen bence olmazmi dedi doktor cokda uzanma kanin durmasin