Mucizeana BBusraa et yemeyen sevmeyen ben aşırı canım istedi ama ne zaman yesem kustum ve iyi gelmediği için yemiyorum daha. İkiz kızlara hamileyim 😍🙏
BBusraa Suzitosuzi çoğu anne gibi siz de kız🙈 rabbim kucagınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde🤗❤️
begumge BBusraa normalde et yemem hiç sevmem. Hamileliğimde etten başka bir şey düşünemez oldum çiğ hali bile ağzımı sulandırıyor hala. Döner kestikleri büyük et var ya onu ısırarak yemek için neler vermem 😂😂 oğlum oluyor 🤗
Oznurboluzun Bende 3 ayın sonuna kadar et yiyemedim kokusunuda pek istemiyordum şimdilerde yemeğe başladım ufaktan geçen hafta doktorum kız dedi değişmezse annemde erkek kardeşlerimde etten baya bi tiksinmiş hatta eve hiç et sokmamış
azemannesi kirmizi et yiyebiliorum ama tavuktan tiksindim oglum olcak. kızımdada kirmizi etten tiksinmistim tavuk yiodum sadece🤗
BBusraa azemannesi bende kızımda zeytinyağlıdan tiksinmiştim et yiyordum. Simdi et tiksindiriyor zeytinyağlı yiyorum🙈
Ozgesah355 BBusraa ben et severim zaten hamilelikte daha da sevdim oğlum oluyor. Bi komşum da hamileydi ilk öğrendi aşerdiği şey et oldu gittik aldık yedi rahatladı oğlu oldu onunda. Bunu cinsiyete bağlayabiliriz bence 🤣🤣🤦♀️
Sulemrahkuzey Allah’ım ne kendisine ne de kokusuna tahammülüm var midem bulanıyor resmen ama cinsiyetimiz erkek olabilirmiş ben kız hissediyorum bakalım kesin değil daha 😂
Ozgesah355 BBusraa yani benim ikinci bebeğim olsa bilirim cinsiyetini belirtilerin tersinş yaşıyorsanz bence erkektir o zaman aynı belirtiler yoksa çünkü herkeste bir tutmuyor malum 🤷♀️🤣