BBusraa Merhabalaaaar. Ya aslında tabiki herşeyin hayırlısı hiçbir önemi Yok cinsiyetin ama insan merak etmeden duramıyor. Et kokusu resmen Miğdemi bulandırıyooor. Et kokusundan tiksindim kızım vE ya oğlum oldu diyen anneler ve adayları lütfen cevaplar mısınııız🤗
Caglasmsk BBusraa 20+4 haftaliggm ne eti dusunebiliyorum ne dokunabiliyorm nede yiyebiliyorum. Eve dahi almiyorum 20 haftadir yani acayip tiksindim. Suan soylerken bile burnuma koktu midem bulandi yani. Insallah kızım olacak.
BBusraa esrasd Allah bağışlasın aslında yeme içmeyle orantılı bulmuyorum ama merak işte🙈 kız bekleyen anne adaylarımız da varmış😄
BBusraa Mavi20 ya öyle mii☺️ Hayırlısı insaallah. Sağlıklı olsunlar da ne olursa olsun🙏 bir kızım vAr onda da zeytinyağı kokusundan çok tiksinmiştim et yiyordum şimdi etten tiksindim zeytinyağlı çok yiyorum🙈
Mavi20 BBusraa benim oğlum olacak ve deli gibi et yumurta yiyorum🤗 çok yediklerimiz can çekmeleriniz ye ekşiyi çıkar ayşeyi olayı değil bence 😂
Yasemiinny BBusraa 16+1 im et aklıma geldikçe kötü oluyorum hala . 13 üncü haftamda erkeğe benziyor ama kesin değil dedi bayramdan sonra gideceğim bakalım :)
BBusraa Yasemiinny ben de bayramdan sonda gideceğim ama bana daha var sanırım. Rabbim gönlünüze göre versin☺️🙏