Melo35 Kırmızı et yiyebiliyorum canimin cektigi bile oluyo hatta 😄 fakat tavuk yazarken bile midem bulaniyo 10 haftalik oldu cinsiyeti bende merakla bekliyorum😄
Mavi20 BBusraa benim oğlum olacak ve deli gibi et yumurta yiyorum🤗 çok yediklerimiz can çekmeleriniz ye ekşiyi çıkar ayşeyi olayı değil bence 😂
Minnakkkk Kemal’de uc öğün et yıyen ben suan kokusuna dahı tahammül edemıyorum yolda giderken bıle o kokuyu alıyorum 😒ve Allah ızın verırse kızım olacak allahım kurban bayramı gelıyor her yer et kokacak aman allahım 😱😱
Elifff1601 BBusraa et degilde tavugun kokusundan tiksindim hamileligimin basindan beri yemiyorum 7 aylik olduk ve oglum olacak İnsallah 😊💙
Caglaaa BBusraa et ve tavuk görmek dahi istemiyorum hatta annem eşim yapınca balkonda oturuyorum o sofraya bile oturamıyorum hamile kaldıgımdan beri şuan 15+3 üm kızım olacak hayırlısı ile
Babies16 BBusraa gecen sene ikizlere hamileydim ikiside erkekri yine tiksinmistim.onlair kaybettim pesinden yine hamile kaldim yine tiksiniyorum ama kizim olcak bu sefer
BBusraa Elfbetul rabbim kucagınıza da almayı nasip etsin ben de kokusundan çok tiksiniyorum Allah affetsin🙈😂
EdaDoruk Oğlumda yiyordum hatta çoksa seviyordum şuan 16 haftalık hamileyim tavuk hala yemiyorum ama yavaş yavaş kıyma yemeye başladım et hala yok cinsiyrtmiz belli değil göstermiyor😊
Ygmrkmsl BBusraa 6 ay boyunca tavuktan tiksindim en sevdiğim şey yiyemedim yeni yeni yiyorum ☺️ Kızım olucak
BurcuakirGlec Et kokusundan tadından nefret ettim köfte bile yiyemiyordum ve yapamıyordum et kıyma denilince bile tansıyonum düşüyordu 6 aylık hamileyim hala öle hiç değişmedi B12 yerlerde doktor kızdı ilaç takviyesi alıyorum ve hergün et yemem gerekiyor okadar kötüyüm yani 🙄 zorla et yediriyorlar ağzımda büyüyor lokmalar Kızım olacak kısaca 😂😂😂😂😂😂
BBusraa BurcuakirGlec çoğu anne gibi sizin de kız 🙈 sağlıklı bir şekilde kucagınıza da alırsınız insallah❤️
Sedahoca Dün haşlama et çekti canım canınz çekmesin koca bir tabak yedim kemiklerden sıyırarak 😅🤗🙏🏻🦋👶🏻
Ozgesah355 BBusraa yani benim ikinci bebeğim olsa bilirim cinsiyetini belirtilerin tersinş yaşıyorsanz bence erkektir o zaman aynı belirtiler yoksa çünkü herkeste bir tutmuyor malum 🤷♀️🤣