diamond2635 asyaninanneyim doktorumun özel kliniği var hastaneye 3 doktora 3 ödeyecektik.Hastane 4300 olmuş.Doktorum 2300₺ olan bir hastanede yaptıralım dedi öyle yapacağız
Kilicbebek asyaninanneyim 3 gün ile yeni yıl zammına yakalanmadan 3250 doğum ücretim doktorların odaya gelmesi vs özel hizmetlerle 4 bin tl ile çıktım hastaneden.
mavlyudadirek Merhaba sevgili anneler bişey sorucam size. İstanbul bayrampaşaya yakın ilgili kadın doğum doktoru hastane varmı önerebileceğiniz.
mavlyudadirek İlk bebegimi 2 sene önce Baypark Hospitalda yaptım 3 bine. Şimdi 3500 olmuş ama ordan memnun değilim artık
bahar-ebru Özele o kadar para vermek istemıyorum. Üniversite hastaneleri de gayet özel gibi ilgililer ben çok memnunum. Normal aylık kontrollerim için de üniversiteyi tercih ediyorum. Doğum için de yine orayı düşünüyorum.
iki_tospik_annesii asyaninanneyim Evet cnm çok iyi 👍 Yılbaşı öncesi kağıt imzalattım yaratlanmıyım diye
guler0135 Emfask25 ikiz bebekte biraz fazla ödüyorsun canım iki kat değil ama 750 1000 TL civarı normal ödediğinden fazla oluyor benim de ikiz o yüzden sormuştum
Senanury Fiyatlar geçen seneye göre aşırı bir uçtu Doktor ücretiyle birlikte normal 16000 Sezeryan 20000 🤢🤢
Ftmgl12 Ocaktan önce 4500-5000 arasıydı şimdi 7000 dediler malesef şartlardan dolayı vazgeçtim devlete geçtim gayette memnunum inşallah böyle devam eder