Merveonay kubraalis Ankara a life hospital canım ilk gebelik muayenenden doğum sonrası senin ve bebeğin ilk muayenelerine topuk kanına işitme testine kadar arada olan her türlü test ultrason doğum yatış bi gebelik boyunca ne gerekiyorsa her şey içinde oluyor Diyetisyene kadar
Melinapasa Merveonay merhabalar bende pursaklar a life hospıtalle anlastım doğum için 4000 TL siz hangi ilçesine gidiyorsunuz ?
Murgul asyaninanneyim yok canım ankara 1 günlük işleri var işte ne bilim yaa devlette insan muamelesi göremiyoruz özele bütçe yokk hayırlısı
Nilesea Ozlem5486 var mı bu konuda bir bilgi, ben de merak ediyorum, öğrenirseniz haber verir misiniz 🙏
Ctkmrv Golbaby merhaba canım ben de Maraş’tayım. Özel sular vatana gidiyorum ben de orada yaptırmıştım. Çocuğun baş ve popo ölçüsünü alıyor bi de Kan veriyorsun çıkan sonuçları karşılaştırıyor.
Prenseslerimm_3 Ablk şehre göre değişiyorsa bilmem ama benim 3. Gebeliğim 2’sini de özelde doğum yaptım bunu devlete gideyim dedim ilk kontrollere gitmeye başladım inanın ne insanın yüzüne bakıyorlar ne şikayetin var mı diyorlar… Ultrasonda bakarken sekreter hasta alıyor biri başında sıra bekliyor biri içerde sıra bekliyor doktor ezberlemiş gibi her ay aynı cümleyi kullanıyor suriyeliden bıkmışlar ilgilenmiyorlar sonra özele gittim ilk muayenem tam 35 dakika sürdü herşeyine tek tek baktı bütün konularda aydınlattı özelin farkı bir başka kim ne derse desin Konyadayım medicana hastanesine gidiyorum devlette muayenede bu kadar rezillik yaşıyorsam doğumu düşünemiyorum bile 😏
Teusa Prenseslerimm_3 aman ne laf anlatıyorsunuz ki bosverin. Herkes özelde yapmak ister bence ama piyasa malum… Devlette epey şansli olmak lazım iyi ve anlayışlı doktora denk gelmek için. Bazen özellerde bile anlayissizlar olabiliyor.
Teusa Medikal Park 10 Aralık’ta fiyat almıştık kurum indirimiyle sezeryan 1800, normal 3300 dediler. Sezeryan neden ucuz anlamadım da , normal doğum için epidurale de 1500 istiyorlar
Ctkmrv Golbaby Hilal berber kireçci’ye gidiyorum canım. Biraz oldu yaptıralı da hatırladığım kadarıyla 80tl idi
Meneksse Lokumlar0306 bende sorayım Hastaneme ne kadar sıklıkla zam yapıyorlar, gerçi arttırmak isteyince binbir sebep sunup attiriyorlar ama keşke önceden takipli hastaları kapsamasa bu artışlar