Ctkmrv Golbaby Hilal berber kireçci’ye gidiyorum canım. Biraz oldu yaptıralı da hatırladığım kadarıyla 80tl idi
Ulascemo2019 mirayveannesiii bende seni posta bekliyordum haber veririm diyince gün içinde kaç kere girdim baktım yoktun buraya nasipmiş
Gagi ayse-huseyin16 marasta 3 yıl önce doğum yaptım normal 1000 sezeryanda 1000 di. Megapark ta. Doktorumda koray beydi . Süper bi doktordu Şimdi mersindeyim 3000 di 4000 oldu. Sezeryan normal farketmiuor. Epidural istersen 1000 tl de o
ayse-huseyin16 Gagi bahsettiğim 3500 TL fiyat veren hastane megapark bu arada ve doktorum yılbaşından sonra fiyatların güncelleneceğini söylemişti bizde başka bir hastaneye geçtik Koray beyi tanımıyorum ben de Semih beyin hastasıydım
5334ist asyaninanneyim benimde kartal istanbul avicenna umut hastanesi geçen sene 2700 sezeryandı şimdi 4550 . Eşimin özel sağlık sigortası var işyerinden ücretsiz girme ihtimalim varmış onu sorcam bu gidişimde 😒herşey çok pahalı ve devlet hastanesinde sıra bulamıyoruz zaten hijyenik de değiller
Aselsevde Boniboncuk hangi şehir hastane acaba normalde nerdeyse muayeneler o fiyat sizin doğum fiyatı inanılmaz
Husneeeeee İlk çocuğumuda evler Hastanesi’nde yapmıştım adana osmaniyede şuan da İstanbul da oturuyorum 2 ncı çocuğum olacak kismetse 38nci haftadayim bunuda İstanbul Beylikdüzü devlet hastanesi nde yapacağım inşallah özeller çok pahalı
Nalan53 Papatya58 geçen senelerde felan da hep böyleydi diger hastanelere göre fiyatları daha uygun ve bence ilgi ve alaka cok güzel biz cok memlunuz