Sumiire Sevi_l bırak parfümünü kendi kokmuyo ama miğdwm bulanıyo cok sırnaşınca belli etmemeye calısıyorum gecen sabah dayandım dayandım istifra ettim en sonunda sonra gittim konustum internetten baktım senle alakalı değil benim hormonlar yuzunden kendinde bişey arama diye şimdi yaklaşma dediğimde anlayış gösteriyo
Sumiire Sevi_l bence onlarında ruh hallerini incitmememiz gerekiyo konuşup durumu açıklamak lazım onlarda kendilerini suclu hissediyo sonra
ipekveannesi Sevi_l bizde de var aynı durum ilk hamileliğimde de böyle olmuştum o baya sinirleniyor ama elimde değil maalesef
Eflininannesi61 Bende 8 aylık evliyim 7 aylık hamileyim eşime aşırı aşırı düşkün oldum uyku arası arkasını dönüp yatsa görünce ağlıyorum uyandiriyorum dön bana diye 😂😂😂
Evintekce Eflininannesi61 Sende bendensin gece niye sarilmiyorsun hâlbuki adam sabaha kadar sarılır daha çok düşkün oldum.
Elanurgvn61 Sevi_l Bende niye tersi oldu acaba yada daha erkenmi ben 24 haftalık gebeyim hamile kaldığım günden beri eşime daha Bi düşkün oldum hiç başından ayrılasım gelmiyo 🥲
Yagmurdgdgn13 Sevi_l ben de öyleyim.eşimi de kendimden soğuturum diye korkuyorum.hamilelikten dolayı oluyor. Doğumdan sonra düzeliyor. Yeniden aşık oluyorum 😂
DLr33atly Sevi_l bende eltimden tiksindim resmen milletin içinde sever göbeğimi oy oy evde 5 gün dışarı çıkmayım hasta olim arayıp sormaz gosteris meraklısı bugünde ağzının payını verdiğim için çok mutluyum rahatladım resmen 🤣
Handan_65 Kız anneleri kocalarından tiksinir erkek anneleri kocalarının düşkün olur sizde de öyle oldu mu ? Benım kız gerçekten öyle oldu