Sumiire Sevi_l 😂 bende geçen sabah kokusuna istifra ettim halbuki her gün duş alır cok titiz iğreti geliyo bu sıralar
Handan_65 Sevi_l Hamılelılte oluyor ayy bana bakınca bile sinirleniyordum sesini bile duymak benı delirtiyordu🤣🤣🤣🤣 gectı 5 ay sonra
Ysgl26 Haha eşten tiksinen nefret eden çok oluyo hamilelikte. Bana da aksine bi aşk geldi :) üf öpme tamam yeter daraldım sarılıp durma diyo bazen :)
Sevi_l Ysgl26 eşimde bana aynı şekilde sarılıp öpüyor bende kaçı veriyorum yanından git şuradan diyorum yok işe gitsin diye bakar oldum annem geliyorum o evde olunca haha
yeliz007 Sevi_l Ayyy aynı ben her gün işe giderken aynı parfümü sıkıyor valla tiksiniyorum artık kokudan geçen aşkım bana parfümümü getirir misin dedi gittim başka verdim arada değiştir diye 😀😀
Sumiire Sevi_l bırak parfümünü kendi kokmuyo ama miğdwm bulanıyo cok sırnaşınca belli etmemeye calısıyorum gecen sabah dayandım dayandım istifra ettim en sonunda sonra gittim konustum internetten baktım senle alakalı değil benim hormonlar yuzunden kendinde bişey arama diye şimdi yaklaşma dediğimde anlayış gösteriyo
Mimik Normal, ben de cok tiksinmistim🤣 Opemiyordum, ve kasigini catalini bardagini da kullanamiyordum… Ahahah ögürüyordum😂 Yine de hassasim ama, cok yogun degil…
Imasleeper Sevi_l ben bi seviyorum bi sevmiyorum bi nefret ediyorum bi onsuz napıcam eeeeğğğ diye ağlıyorum sonra kızım deli misin diyorum bi tiksinti geliyo kokusundan bi kokusunu özlüyorum. Kısaca hanımlar kafayı yedik iyiyce bi hayırlısı ile doğuraydık 😂😂