mororkidee 5.haftada kese görünmüştü. 6.haftada yolk görünmedi.7.haftada yolk göründü ve kalp atışını duyduk.
Burcutf mororkidee insallah bizde aynı şeyi yaşarız kısmet artık. Sağlıkla kucağınıza almanız nasip olsun inşallah
Zeynepasi 44Merve44 son adete göre 8 haftalik ama o kadar değilmiş ultrasonda küçük gösteriyor 6 haftalik
Zeynepp_ Zeynepasi benimde son adet tarihime göre 6 haftalik olması gerekiyordu doktor 4 veya 5 haftalık dedi ama benim kesede yolk ta göründü
Zeynepp_ Zeynepasi ilk karından baktı kese göründü yolk ta vardı ama net değil di net olsun diye vajinadan baktı daha net göründü öyle
Burcutf 44Merve44 selam ben bugun doktora gittim. Cok şükür yolk ta bebek de göründü. Kalp atışı da var Rabbim’e şükür 🤲sat a göre 6+5 ultrasona göre 5+6 hafta. Geç döllenme dedi. Rabbim insallah sizinde güzel haberler almanızı nasip etsin.🤲
Burcutf Annekuzusu_0 gittim bugün çok şükür bebek göründü kalp atışı da var. Bakalim bundan sonra Rabbim insallah kucağımıza aldığımız günleri de gösterir. İsteyen bekleyen herkese nasip olsun inşallah 🤲
benimmdunyamm Burcutf bende hiç yolk söylemedi 6 hafta 1 gündü direk bebeği gördü öyle oluyor mu yolk varsa da söylemedi ama Direk bebeği gördü