Tk3418 Aynı durum benim başıma da geldi bugün 6+4 bugün gittim doktor bebek yok dedi usg 7 haftalık çıkıyor. Yolk kesesi de yok dedi boş gebelik olabilir dedi yarın başka doktora gidicem
Burcutf 44Merve44 selam ben bugun doktora gittim. Cok şükür yolk ta bebek de göründü. Kalp atışı da var Rabbim’e şükür 🤲sat a göre 6+5 ultrasona göre 5+6 hafta. Geç döllenme dedi. Rabbim insallah sizinde güzel haberler almanızı nasip etsin.🤲
Burcutf Annekuzusu_0 gittim bugün çok şükür bebek göründü kalp atışı da var. Bakalim bundan sonra Rabbim insallah kucağımıza aldığımız günleri de gösterir. İsteyen bekleyen herkese nasip olsun inşallah 🤲
Burcutf Annekuzusu_0 evet dediğin çıktı çok şükür. 💚 Insallah sağlıkla doğdukları günleri de görmek nasip olur 🤲
Annekuzusu_0 Burcutf amin inşallah kuzum benimkinin de hareketleri azaldı ondan tedirginim bilemiyorum 23 haftaya girdik
Burcutf Annekuzusu_0 büyüdükçe de azalıyor ama doktoruna bir sor istersen. Ben kızımda çok takıntılıyım aman az hareket etti aman soyle az asindirmadim doktor kapılarını o yüzden anlıyorum 😊
Zeynepasi Evet gittim bebegi gördük ama ben kilolu olduğum için çok net değildi ölçüm yapamadi doktor Siz gittiniz mi doktora
Burcutf 44Merve44 çok sukur çok sevindim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. Benim simdide kahverengi akıntı başladı insallah bisey olmaz
Zuleyhakazan Burcutf bilmiyorum ki canım o zamanlar bende gitmiştim Altan bakmislardi gozukmustu 9 haftalikken gitmistim ben kalp atislarina