Zehra9616 Miranmiray amin asko valla icime oyle dogdu yanlis dogduysa da haberleselim sey ederiik durumu yine 🤣
Miranmiray 2anneoluyorum o zaman acile gitmiştim yine acile mı gitsem ki😂.çünkü normal kontrolde doktora da anlattım ama kontrol etmedi.36 dan beri de açıklık kontrolü olmadım diyorum acrba artmismidir aciklik
Sapsikanne Miranmiray ben de 39+2 deyim 40 a kadar doğmazsa 40+1 de yatış veririz ilaçla başlatırız doğumu dedi doktorum bakalım ne olacak
Miranmiray incisu hadi inşallah kolay doğumların olur canım bende salı günü gidicem , inşallah 😢❤️.o zamaana kadar gelmezse yatış yapalım dedi.
Teusa Miranmiray bana da bugün aynısını dedii, sabah gideceğiz biz. Normal randevuya gider gibi gitcez dimi ya:cxd
Selcans Miranmiray bende olmayan sancı ve acikligi instadan ozge yogurtcu’nun dogum egzersizi ile sagladim bir gun once 1.5 saat kadar yaptım ertesi gun dogum 39+5 de 😎😍 darisi size 🌺
Miranmiray Selcans amin inşallah canım takip ediyorum zaten bir bakayım egzersizlerine deniteyim belki olur inşallah