userbame valal canım bilmiyorum ama benimde bir hafta geç döllenme olmuştu🤔
Son 7 günüm ama ben hala doguramiyorummmmmm
ElifKarata amin inşallah canım keşke uyuyabilsem uyumak bile ızdırap yani oturarak uyuyorum buna uyku denirse 😢
Yaa benimde cok nadir sanci ve agrilar oluyor 38+3um yarin kontrol var hic sancim cikmadi nst de normal doğum icin herseyi yapıyorum ama yok gelmedi acaba benimde sonum suni sanci veya sezeryan mi yaa 🤦♀️
Bu arada kanalda cocuk 5mm acilmam vardi sadece
Miranmiray Bende yarın 39+0 oluyorum dün çatı muayenesinde 3 cm açıklığım var dedi doktorum bugün öğlende akıntıyla karışık pembe kahve gibi birşey geldi nişan sanırım. Akıbet ne olucak acaba bakalım 😁
Seross10 ayy ne güzel keşke benimde gelseydi acikligimix aynı senin ilk grbrlik mi
Miranmiray 😂😂🤣 vallahi skntili senin is anam 🤣
Zehra9616 valla her tuvalete gittiğinde aceba nisanim geldimi suyum geliyor mu diye kontrol ediyorum piskolojim bozuldu😂😂
Miranmiray bence sen 2 gune dogurcan oyle dogdu suan icime 😃
Miranmiray ben tam 40. Haftamda doğurdum suni sancıyla doğururum diye çok korkuyordum kendi sancım gününü bekliyormuş daha zaman var merak etmeyin
Miranmiray rabbim tez zamanda kavuştursun bebeğine Canm bir an önce bir avaz da kurtulup rahatlarsın insallah 😊😊😊
Miranmiray evet ilk gebelik
Zehra9616 ayy inşallah agzin bal yesin😍😍rabbim sesini duysun insalllahh
Tontikannesi inşallah canım ilki suniyle oldu diye buda öyle olur diye korkuyorum 😢
ElifKarata amin inşallah canım Allah razı olsun canım benim ❤️
Miranmiray amin asko valla icime oyle dogdu yanlis dogduysa da haberleselim sey ederiik durumu yine 🤣
Miranmiray bence sen bidaha git 😅
Zehra9616 hadi inşallah dogururum sana haber ederim ben❤️
2anneoluyorum o zaman acile gitmiştim yine acile mı gitsem ki😂.çünkü normal kontrolde doktora da anlattım ama kontrol etmedi.36 dan beri de açıklık kontrolü olmadım diyorum acrba artmismidir aciklik
Miranmiray hayirlisiyla insallah 💜💚