Bebos ay niye böyle 🧐 sizin bebeğinizin cinsiyeti ne kilosu nasıl acaba benimki erkek biraz iri geçen hafta 38+2de kilosu 3700dü baş çevresi de 1 hafta önde çıktı ben artık ona bağlıyorum iri diye mi gelmiyor acaba

sabirsizmomy benimde erkek 38 haftada 3400 dü yarın tekrar gidecem ama ne bir açılma ne bir ağrı sızı hiç bir şey yok ve denemediğim bir şey kalmadı yani sıcak suya mı oturmadım yürüyüş mü yapmadım hurmalar squat yani her gün doğuracağını zannedip doguramıyorum 😀sizin ilk gebelik mi acaba benim ilk gebelik

Bende 39.haftadayım açılmam var ama sancım yok bekliyorum gelmiyor.Doktor suni ile doğurursun dedi ama kabul etmedim bekliyorum. Buarada ilk doktora gittiğimde doktor bana bir hafta geç döllenme var demişti acaba o etkiler mi?

Bebos benim de ilk gebeliğim aynı sizin gibi her gün neler yapmıyorum ki😄 ama gelesi yok yani 🤷🏻‍♀️

Miranmiray
        Valla bacım önerecek bişy kalmamış hepsini yazmışsın 😍🥰😇😇benm önerim yok olsa kendi başıma sürerdim ahhh ahh bende çok bekledim ilk gebeliğimde 41+1 de acil sezaryen Le doğurdum normal beklerken bebek tosun gibi kılo aldı doğuramadık 😅😂😇rabbm bi avazda kurtarsın insallah . Doğurana kadar tadını çıkar dinlen bol bol

sabirsizmomy 4550 gram doğdu canım ultrason da 4500 çıkmıştı 50 gram fark etti doğumda kafası da iriydi bi de normal olursa omzu çıkabilir diye doktor riske atmadı son 3 hafta da bebekler çok kilo alıyor 😇rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bu haftalarda bebek hareketleri nasıl bennimki çok sakin normal mi sizzde de öyle mi

userbame valal canım bilmiyorum ama benimde bir hafta geç döllenme olmuştu🤔

ElifKarata amin inşallah canım keşke uyuyabilsem uyumak bile ızdırap yani oturarak uyuyorum buna uyku denirse 😢

Yaa benimde cok nadir sanci ve agrilar oluyor 38+3um yarin kontrol var hic sancim cikmadi nst de normal doğum icin herseyi yapıyorum ama yok gelmedi acaba benimde sonum suni sanci veya sezeryan mi yaa 🤦‍♀️

Bu arada kanalda cocuk 5mm acilmam vardi sadece

Miranmiray Bende yarın 39+0 oluyorum dün çatı muayenesinde 3 cm açıklığım var dedi doktorum bugün öğlende akıntıyla karışık pembe kahve gibi birşey geldi nişan sanırım. Akıbet ne olucak acaba bakalım 😁