Ayfa Leylimley16 Ben 35 haftalık hamileyim 4 kilo aldım sadece bende zayıfım karnım bile tam çıkmadı nerdeyse ama önemli olan bebişin kilo alması zayiflarda genelde bebiş alıyor kiloyu bende öyle oldu
Fnen Leylimley16 20. Haftadan sonra doğru düzgün kilo almaya başladım. 48 ile hamile kaldım 52ye çıktım ,17. Haftamda kovit oldum 2kg verdim. 20. Haftama 50 ile girdim yani şimdi 28. Haftadayım 58 oldum
kedivebebekannesi5555 Leylimley16 5. Ayimdayken bende öyleydim şimdi 30 haftaligim sadece 5 kilo aldım o da son bir ayda falan olduu bebişin kilosuna gayet iyi yani çok normal canım bende kafaya takmıştım o zamanlar ama şimdi afedersin o kadar çok yiyorum ki son aylarda baya artıyor 😅
Deletedmom5545 Leylimley16 bende 5. Ayımda sadece 2 kilo almıştım 6dan sonra çok alınıyor 8 e gircem 7 kilo almışım şu an
minikannis Leylimley16 bende 19. Haftamdayim 63 kilo ile hamile kaldım sadece 800 gram almışım. İşin garip tarafı iştahım da gayet iyi. Endileşelenmiyor değilim bebeğim ne halde diye 🥺
annesinin_beybisi Leylimley16 ah ne güzel daha ne istiyorsun 😁 bana da doktorum gebelik boyunca 10 kilo bile sana fazla dedi baya kiloluyum da zıkkım olasının kiloları😥
burcusami 21 haftaya kadar kilo almadım şuan 35 haftaya girdik 10 kilo aldım, ilerleyen haftalarda alınıyor
Cmre35 Leylimley16 ne guzel iste niye onemli olan senin kilo alman diye bebeginin gelisimi kilosu sen alma zaten bebis alsın
gunesligun Leylimley16 20 haftaya kadr 2 kilo almıştm. Gebeliği 12-14 kilo ile tamamladım. Daha erkn sizin de