kraliceari Leylimley16 canım bende 24.5 günlüğüm daha yeni ve hızlı kilo almaya başladım çok normalmiş 72 idim 77 oldm birden alırsın m etme sen
PrensesFiona Leylimley16 16.haftaya kadar 1 kilo aldım. Şuan 34 haftalığım 16 kilo aldım. Ne olduysa 20.haftadan sonra oldu. Üzülme canım iştahın açılır yakında.
Senademir04 17.haftadayim 5kilo verdim bebeğimin gelişimi gayet iyi ayriyete tüp bebekliyim ve sürekli yatıyorum hiç hareketim yok nasıl oldu derseneniz tatlı yiyince çok bulantım oluyidu yiyemedim kilo gitmiş birazda kilolu olunca seviniyorum aslında
Zehrammm 12+5 bende de hiç kilo alımı olmadı daha çok küçükler zaten bundan sonra başlıyor kilo alımları :) kontrollerinde bebeğinin gelişimi iyiyse kafana takma birde o kiloları vermek var :)
BusrAras- Leylimley16 24 haftalıgım 2.5 kg aldım normal ben ilk. Gebeliğimi 9 kiloyla bitirdim kızımda 3 kg dogdu bebeginizin gelişimi iyiyse kiloyla bi alakası yok 😊
Deletedmom622772 Leylimley16 bende 15’e kadar almamıştım hatta verdim ama su 1 haftadır iştahım öyle açık ki sanırım film yeni baslıyo 😂😂