mervekss Clementinee yaaa nasıl umarım bebek iyi beslenmistirrr benim bildiğim sadece suyla kese 9 kg diyolla
kevserkaan mervekss Allah hayırlısını nasip emzirme dönemini iyi idare ederseniz o aldıklarının hepsi gidiyormuş eskiler öyle söyledi 😊
mervekss kevserkaan evet emzirmek 800 kalori Allah nasip ederde sütünüz gelirse kesilmezse tabi :) ama emziren anneler bir o kadar acıkır ve yemek zorunda kalır bu da yan etkisi
Smyrrr 75 kilo ile hamile kaldım -8,5 verdim şuan 14+3 haftalık 😂 peki normal mi bu kadar kilo vermem 🤔
Deryabelinay Fdemir60 Bilmiyorum ki keşke bilsem de söylesem yiyip içip yatıyorum kızım var ama o da yormuyor beni baya sakin bi çocuk çok şükür 2 öğün besleniyorum onun farkı olur mu bilmiyorum karnım da yeni çıkıyor 😔🤰
umayin-ucan-annesi @Duha35 benimde 168boyum 56yla hamile kalmıstm 5.ayda bi anda hızlıca aldm böyle devam etmez ins takmayaym diyorm bende ama takıyo insan😞
Gamzee74 18+1 deyiz henüz 1 kg falan aldım karnımda aşırı büyümedi çünkü karnım hep vardı tek sıkıntı göğüslerimde büyüme oldu doğuma kadar nasıl olcak merak ediyorum normaldede pek küçük sayılmazlar çünkü🙈😂