minyonanne mervekss bende 3 aylık hamileyim karnım çok çıktı ilkte 6.ayda olan karnım şimdi 3.ayda böyle 3 kilo aldım ama mutluyum çünkü zayıfım inşallah biraz daha kilo alırım :)
mervekss kevserkaan evet emzirmek 800 kalori Allah nasip ederde sütünüz gelirse kesilmezse tabi :) ama emziren anneler bir o kadar acıkır ve yemek zorunda kalır bu da yan etkisi
Smyrrr mervekss doktoruma en son gittiğimiz de herşey yolunda dedi o yüzden içim rahat sadece mide bulantım ve kusmam çok fazlaydı
Zuleyha_34 55 ile hamile kaldım ilk üç ay baya kilo verdim 52 falan oldum şu an 4,5 aylık hamileyim 58 kiloyum
Steacher Morprenses yaaa bende 15 kilo aldım 30.haftadayım böyle yazınca ben akrabamı görmüş gibi sarılasım geliyor ohhh ne güzel kilo aldık deyip 👯♂️🌸❤️
Ece003 Steacher aynı kafada birini daha buldum 😂yaşasın kilo alanlar derneği 32+4 20 kg aldım tam gaz kilo almaya devam 🤣
Ece003 Morprenses oh be benle aynı haftada aynı kiloyu almış birini buldum 😄kız buradaki herkes doğurana kadar 7-8 kg almış bu nedir bacım bende 20 kg aldım şuan için 73 kiloyum doğuma kadar hedefim 80 olmak 😂
Morprenses Ece003 sorma şekerim bir de 3 kg aldım fazla mıdırcıları gördükçe ağlayasım geliyor 😂😂 maşallah bize 😂😂😂
Steacher Ece003 ohhhh beeee yalnız değilmişim yaaa 😁🙈 “Az sonra doğuma gireceğim 2 kilo aldım” diyenleri görmekten kendimi mutsuz hissediyordum 😆