Handan_65 kurabiyela Hamıleysenız 120 gün tamamlayın si cıkmayın onlar cıkarsın sizi yiyorsa hem doğum parası alabilirsiniz Eğer işten cıkarırsalar gidip direk dava acın acımayın
kurabiyela Evet hamileyim 26 haftalık oldum diş sıkıyorum geçsin diye her gün yeni bir şey çıkarıyorlar sıkıldım iyice Handan_65
kuzeymomss kurabiyela baştan yaptıklarını değiştirmeleri saçma olmuş ama yasal ve doğru olan 9:00/17:30 çalışmanız. Şuan bu durum için bir hak talep edemezsiniz 170 i arasanız onlarda bu şekilde bilgi verir ama illa aklınıza takılıyorsa arayıp sorabilirsiniz
kurabiyela kuzeymomss Çok teşekkür ederim yöneticilerden kaynaklı oldu gelen giden kendince bir düzene sokuyor
Bebekoo kurabiyela ben 12 saat çalışıyorum kamu personeliyim. Ama yasak mı bilmiyorum amirim e söyledim değişmedi 12 saat çok fazla gerçekten eğer resmî bi şey varsa atabilir misiniz
kuzeymomss Bebekoo çalışma saatiniz çok yüksek kesinlikle 170 i arayıp hakkınızı öğrenin kimsenin insafına bırakmayın
Bebekoo kurabiyela çok teşekkür ederim 🙂ben biraz baktım ama bi sürü şey buldum hangisi güncel bulamadım, ama 12 saat çok yoruyor beni 21+3 üm şuan çok anlayışsızlar defalarca söyledim en kötü gidip rapor alıcam
sevo_asc kurabiyela bende bizim insan kaynaklarına sordum geçen gün molalarımızı çıktığımızda 7.5 saat oluyormuş sözde mola yapamıyoruz ama nasıl düzen
kurabiyela sevo_asc bizimde adı mola ikide bir yazarlar wpdan şu var bu var Allah’tan evden çalışıyorum
Lk34_ Bebekoo 50 soruda gebe kadin hakları var sosyal yardımlaşma ve dayanışma kurumunun onu gösterin
charlottececi Bebekoo 7.5 saatten fazla calistirmak yasak. Benim normal mesaim gunluk 8.5 saatti. 1 saat analık izni giriyorum sisteme her gün 🙄
Selenin-annesi kurabiyela ben çalışıyor gözüküyorum normalde ama fabrika hamileleri çalıştırmıyor Pandemiden dolayı hamile olduğumu öğrendiğimden beri evdeyim idari izinli sayılıyorum maaşım da yatıyor 37. Haftada doğum iznine çıkacağım şuan 34+2 deyim Buda kızımın şansı galiba ☺️
kurabiyela Selenin-annesi Valla senin adına çok sevindim çok güzel olmuş sende bol bol dinlenirsin bal kızın bal şansı 🌼
Selenin-annesi kurabiyela evet canım kızım kısmetiyle geliyor hem kendini hem annesini koruyor şimdiden 🌷
Hayriye14 Bende sabit 11 buçuk 8 çalışıyorum 1 saat mola çok saçma bı saat Gratis gerçekten zor 12.haftamdayim erkenden rapor alıp çıkmayı düşünüyorum
Hayriye14 kurabiyela valla söyleyecem doktora artık yapacak birşey yok ilk çocuğumda 37 haftada çıktım ama bu zor oldu hep ayakta
sevo_asc Lk34_ çok iyiymiş çalışma saatleri şu pandemi döneminde keşke en azından hamilelere çıksa kısmı çalışma falan