esmer3 kurabiyela sabah 8 akşam 5 çalışıyordum ama yönetmeliğe göre gebelerin 7.5 saatten fazla çalıştırılması yasakmış.
kurabiyela sevo_asc benim gebelikte 9.00-16.30 yapmışlardı neymiş yanlışlık olmuş 17.30 olarak duzenliceklermis anlamadım ki mola dahil mi değil mi bu 7.5 saate
esmer3 Handan_65 evet ne yazık kii sancılar eşliğinde ekstra 2 saat nöbete kaldığım bilr olmuştu 🤦🏻♀️
Handan_65 esmer3 Kimsede merhamet kalmamış ya özellikle işverenler Otuzden dua ediyorum bir işyerım olsun elemanlara nasıl patron olunur görmek istiyorum çünkü bnde cok zor şartlar altında çalıştım mecburiyetten
esmer3 Handan_65 gerçekten öyle herkes kendi işi yürüsün derdinde dayanamayıp istifa ettim inşallah atanırım ben de gerek kalmaz bi daha öyle insanlara 🤦🏻♀️ inşallah siz de istediğiniz işe sahip olursunuz
Handan_65 esmer3 inşallah bebegınız size uğur getirir kısmet Bnm yengemde güvenlik görevlisini 10 yıl cocugu olmadı hamıle kaldı doğum yaptı devlet kadrosuna alındı hiç beklemiyordu bir anda oldu sizede inşallah
MrsEldem Sabah 6 da evden çıkıp 1.5 saat yol gidiyorum minimum 8 saat derse giriyorum . 16:30 da çıkıp 1.5 saat yol aldıktan snra 6 bazen 6 bucukta eve giriyorum 🤦♀️
sevo_asc kurabiyela bende bizim insan kaynaklarına sordum geçen gün molalarımızı çıktığımızda 7.5 saat oluyormuş sözde mola yapamıyoruz ama nasıl düzen
Handan_65 kurabiyela Valla ben çalıştım ama hep kovuldum ahwhahwhha Haksızlığa gelemiyorum birileri savununca kovulan ben oldum ahah
kuzeymomss Özel sektörde günlük 7 buçuk saat mola hariç çalışma yapıyorlar genelde bende o şekilde çalışıyorum
kurabiyela kuzeymomss bir saat molaysa mesela toplam 8 buçuk saat iş yerinde kalıyoruz yani doğru değil mi
kuzeymomss Evett devlet tarafından ön görülen de bu şekilde Özel sektör için (molayı çalışma olarak saymıyorlar) akşam 8 den sonra çalışma olmaması gerekiyor ayrıca kurabiyela
Handan_65 kurabiyela Hamıleysenız 120 gün tamamlayın si cıkmayın onlar cıkarsın sizi yiyorsa hem doğum parası alabilirsiniz Eğer işten cıkarırsalar gidip direk dava acın acımayın
kuzeymomss kurabiyela baştan yaptıklarını değiştirmeleri saçma olmuş ama yasal ve doğru olan 9:00/17:30 çalışmanız. Şuan bu durum için bir hak talep edemezsiniz 170 i arasanız onlarda bu şekilde bilgi verir ama illa aklınıza takılıyorsa arayıp sorabilirsiniz