Hayriye14 kurabiyela valla söyleyecem doktora artık yapacak birşey yok ilk çocuğumda 37 haftada çıktım ama bu zor oldu hep ayakta
Lk34_ kurabiyela gidip doktorunuzun çalışma saatlerinizin fazla olduğunu çok ayakta durmamaniz gerektiğini söyleyin hak verilemz alınır canım sonuna kadar savundum hakkimi sonuçta can taşıyoruz
kurabiyela Lk34_ Haklısın tabi benim şimdiye kadar 9 16.30 du şimdi yanlışlık oldu 17.30 a çekeceğiz diyorlar
sevo_asc Lk34_ çok iyiymiş çalışma saatleri şu pandemi döneminde keşke en azından hamilelere çıksa kısmı çalışma falan
Bebisiannesi kurabiyela patrona kalsa işyerinde uyuyun diyecek sen ne diyorsun😂 patron değil mi işte ne kadar sömürürsem diyor 🤷🏻♀️
pennylane sabah 6.30da uyanıyorum, 12 buçukta eve girmiş oluyorum. devlette öğretmenim. sabah uyanmak çok zor geliyor ama erken evde olmak nimet gerçekten🙏🏻
charlottececi kurabiyela gunde 7.5 saat calisiyorum. 3 gun iste 2 gun evden calisiyorum. Bilgisayar muhendisi oldugum icin. Yoneticim hic beklemedigim sekilde anlayisli davraniyor sagolsun. 🙏🏻
twobabymommas kurabiyela Hamileliğimin başından beri evden çalışıyorum bir de 3,5 yaşında kızım var. Sabah 7:30 akşam 17:00
charlottececi Bebekoo 7.5 saatten fazla calistirmak yasak. Benim normal mesaim gunluk 8.5 saatti. 1 saat analık izni giriyorum sisteme her gün 🙄
charlottececi kurabiyela dahil :) normal bi calisanin gunluk 50 dk diye hatirliyorum mola hakki var diye biliyorum. Hamilelikte hatta bu sure kisalmiyor. 🐣