melekylmzr tosbikveannesii olabilir canım benim önceki muayenemde 39 hafta 2 günlük bir arkadaşa yatış vermiş doktorum bir sorunu olmamasına rağmen nasıl iyi olacaksa öyle olsun inşallah
tosbikveannesii melekylmzr amin canım benim inşallah sagsalim bı kucağımiza alırız bebeklerimizi hepimizde 🤗🌺
tosbikveannesii melekylmzr canım bisey rica edebilir miyim eğer unutmazsan epidural normal doğum varmı yani ücret verirsek epidural için olabiliyorsunuz yarin sorabilir misin hani illa kendi doktorumuz olmasada poliklinik yaparmi acaba bizim gibi takipli hastalara
melekylmzr tosbikveannesii beni doguma alicaklar yarin canim epidural yokmus bebegin suyu kalmamis suni vercekler
tosbikveannesii melekylmzr ay inşallah bı avazda kurtarsij canım. Sagsalim alırsın kucağına. Esra hocami alacak doğuma seni
tosbikveannesii melekylmzr korkma kuzum muayene eder duruma göre alirlar seni zsten suniyi azar azar verrler büyük ihtimal acikliginada bakarlar inşallah çok çekmeden doğumun gerceklesir
melekylmzr tosbikveannesii ah canim insallah cümlemiz icin simdidem 2 saate bir aciklik bakiyo sancim yok en sonunda kizdim dogum bugun olmayacak neden bakiyosunuz diye
tosbikveannesii melekylmzr sen smdi yatiyo musun bende evdesin sbah geliceksin sandım..iyi etmişsin canım bol bol yürüyüş yap odanın içinde inşallah faydası olurya
melekylmzr tosbikveannesii yatistayim canim yok hic kalmamis ya suyu ondan burdayim yarim bakariz baslayiriz dedi
tosbikveannesii melekylmzr Ay iyi olmuş canım aslında yatman ne olur ne olmaz.Allahin izniyle inşallah yarın çok uzun sürmeden suniylede olsa alırsın kucağına 😌
tosbikveannesii melekylmzr ay canm bnde smdi bel ağrısıyla uyandm aşırı derecede de sırtım ağrıyor dkika tutcm bakalm yalancı degilse öğün bugün.. Sende inşallah yazabilirsen hber et mutlaka bol dua ediyorum
Sinemmmmm58 tosbikveannesii suan arkadasim orda dogumhanedeydi odaya indi dogumunu bekliyo ama cift kisilik yatak ama odada tek kisi kaliyor odasi genis dedi ama tam bilmiyorum 2. Dogumu ilkinide orda yapmisti
Merrrry Kızlar benim normal görünüyor şimdilik murat hocada takipliyim ve doğuma girmeye söz veremem dedi..o zaman bu 2 bini sadece özel oda için veriyoruz demi?
tosbikveannesii Merrrry canim ben hiç konusmadim murat hocayla doğumu hiçbisi demedi kendisi gelirim gelmem yada ben mi yapacağım diye sormadi