tosbikveannesii Merrrry canim ben hiç konusmadim murat hocayla doğumu hiçbisi demedi kendisi gelirim gelmem yada ben mi yapacağım diye sormadi
tosbikveannesii melekylmzr ay canm bnde smdi bel ağrısıyla uyandm aşırı derecede de sırtım ağrıyor dkika tutcm bakalm yalancı degilse öğün bugün.. Sende inşallah yazabilirsen hber et mutlaka bol dua ediyorum
melekylmzr tosbikveannesii aksam yaptim canim sezeryana 6cmle gittim iki gün suni sanci vercekti gece dortte cektim beri kanala inmedi
tosbikveannesii melekylmzr bu akşam mi yaptın canım bende bugün sabh yaptım ama dün geceden beri hastanedeym
melekylmzr tosbikveannesii dün balım yaa cok sevindim hayirli olsun normal mi yaptiniz bende 3 gün oldu yarınla 4 olacak 212deyim
Happy-family tosbikveannesii Canım senle konuşmuştuk daha önce hatirladinmi? Hayırlı olsun inşallah analı babalı güzel günlerde büyütmek nasip olsun 🙏 nasıl geçti doğumun iyimisin memnun kaldın mı?
SecilM tosbikveannesii melekylmzr Yorumlardan gördüğüm kadarıyla en yakın zamanda orada doğum yapan anneler sizlersiniz. Yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Demirduygu Tebrik ederim sizi Rabbim analı babalı büyütsün, darısı başıma bende 20. Haftamdayım tıp fakültesinde polikliniklerde muayene oluyorum sizce proförsörlere gitmek mantıklı mı, gitmeli miyim, değer mi, bende Esra hocaya gitmeyi düşünüyorum
tosbikveannesii Demirduygu valla inanın size kalmış belli bı doktorun takipli hastası oluyosunuz hersyi biliyor doğumdada ücret verirseniz giriyor zaten ben poliklinikte sorun yaşadığım için gitmek istemedim bida 😁
melekylmzr tosbikveannesii bende bebekle uğraşıyosunuz diye girmedim gri yelekle geziyodum baktim size hatta saat geç ayip olmasin dedim
tosbikveannesii Happy-family hatırladım canım. İyiyim sukurm hastaneden memnun kaldım çok ilgililer İnanki çok iyilerdi. Murat hoca doğum yaptırmadı ama çok ilgilendiler hatta benm yanimda ilk gece sancı çekerken kimse gelemedi tansiyonum çıkmış korkudan sanırım güvenlikle hemşire kavga etti eşimi yanıma aldırmak için sağolsun o derece iyilerdi canım kontrolleri bakmaları öyle bırakıp gitmediler hiç.
tosbikveannesii melekylmzr ay inanın hiç görmedim sizi annenizmi kayınvalidenizm.bilmiyorum.bi onu gördüm yürüyüşe çıktığımda kapıda 🙂 siz çıktınız mi nasilsniz
Happy-family tosbikveannesii çok sevindim senin adına canım. İnşallah bu lohusalık dönemini de sıkıntısız atlatırsın bebişinle💜 Özel oda tutmusmuydun canım eşini almadılar mi, refakatçi durumları nasıl?
melekylmzr tosbikveannesii renkli gözlüyse kayınvalidem yoksa annemdir yanimda gerçi hep annem vardı onu görmüşsünüzdür büyük ihtimal toparlanamıyorum canım dikişler üşütme ödem süt mastit emme sorunları çok zor geçiyor bebeğimi bile tutamıyorum oda rahatsiz bugün cuma çıkış yaptık balım siz nasılsınız
tosbikveannesii melekylmzr ayy çok geçmiş olsun canım inşallah geçer kısa zamanda ya ben iyiyim şükür benmde bebeğim biraz küçük emmiyor ve sarılık var 😔