ozmus Cmre35 36+1 im ellerim ayaklarım suratım ödem yaptı. Ağrımaya başladılar artık. Gün sayıyorum 🤷🏻♀️
Cmre35 Deva22 zor oluyo burun tikanikligida ilacta kullanamiyon tabi. Allah yardimcimiz olaun tüm hamişlerin. 😊
Cmre35 ozmus eserkentten zerek petrole dogru cikarken. Anlatabildimmi yeni yapilan yol varya o yol ustundeyim
[silindi] Merhaba kızlar Foça’dan selamlar bizde 13 haftalık olduk geçen haftaya kadar hamile olduğumu hissetmiyordum bile ama son bir haftadır gaz ve bulantı oluyor onun dışında çok şükür sağlıklı hamilelik geçiriyorum 🤰
sevvaliko Bornovadan selam kızlar 25+3 haftalık hamileyim. İlk aylarında mide bulantısı ve halsizlikle geçiyordu şimdi de sırt bel kalça ağrısıyla devam ediyor ehh birde nezle olunca çok zorlanıyorum 🤧 Hangi doktora gidiyorsunuz doğumu nerede yapacaksınız belli mi
GizemSnr Merhabalar bende bucada oturuyorum 😊 21 haftalık Hamileyim çok uzun süre ayakta kalırsam bel ve bacak ağrım oluyor , oturarak çalıştığım içinde ayaklarım şişmeye başladı 🙁 ve aşırı derece gaz ve kabızlık sorunum var 🙁
Cmre35 GizemSnr kiyamam ya. Senin daha da zor bide calisiyosun dikkat et kendine yorma kendini fazla. 😊
GizemSnr Cmre35 sağol canım , bi de iş yerinde zamlardan sonra klimaları bi süre kapatıyorlar gün içinde çıldırcam
citlemeyegeldik Cmre35 19 haftalık 2. Gebeliğim 1. Bebeğimle uğraşmaktan bu yavrumdan çok birşey anlayamıyorum 🤦🏼♀️
Cmre35 citlemeyegeldik bnde oyle valla bazen karnimi seviyorum iletisim kurmaya çalışiyorum da oglum hemen efendm anne. 😂😂 Bnde artik donup onunla ilgileniyorum napiyim.