Cmre35 citlemeyegeldik bnde oyle valla bazen karnimi seviyorum iletisim kurmaya çalışiyorum da oglum hemen efendm anne. 😂😂 Bnde artik donup onunla ilgileniyorum napiyim.
Cmre35 citlemeyegeldik amin amin inşallah sağlıkla gelsinler. En buyuk korkum dogduktan sonra umarim abimiz kiskanclik yapmaz.
Askiletotomsu Cmre35 merhaba 7 haftalık hamileyim İzmir’denim Açlığım hiç bitmiyor çünkü yemek yiyemiyorum … Bulantı yüzünden Mide yanması yüzünden Mide ağrım yüzünden
cey_gul Merhaba🤩 16.haftadayız daha cinsiyet kesinleşmedi, çok şükür hamile değilmişim gibi rahat bir şekilde ilerliyorum. Sadece bu hafta tansiyonum 8-4, 9-5 düşük seyrediyor. Böyle durumda olan var mı?
Cmre35 cey_gul valla benm hic tansiyon sorunum olmadi. İnşallah da sorun yasamazsin dogumuna kadar rahat gecer gebeligi. 😊
Tugbamete cey_gul son haftama kadar hep 8.5 / 9.5 geldim bu aralar 11.5 / 12.5 takılıyor bakalım. Tansiyon takipliyim 14 ve üzeri risk dedi doktorum benim için
Sinem_20 Cmre35 yaşım 26 evet ya büyük 1. Sınıfa gidiyor birde onun gelmesi gitmesi ödevleri baya yorucu geçiyor🤗
Cmre35 Sinem_20 Maşallah valla 26 yasinda 4. Ye hamilesin. İyi baş edebiliyosun ben bitaneyle baş edemiyorum zorlanıyorum bazen. 24 yasindayim bende