aysegulonr Alini Güzellik merkeziydi araştırarak gitmek, yorumlara bakarak hareket etmek önemli. 1 senelik paket almıştım ama 16 17 kere falan seans gördüm. Benim zamanımda fiyatlar uygundu 1500e yaptırmıştım
selmabttl3 aysegulonr ben hamile kalmadan lazere gidiyordum şuan tekrar çıktılar sizinki hiç çıkmadı mı buz lazar yaptırıryordum 10 seans falan gitmiştim
aysegulonr selmabttl3 Çıkmadı henüz. Sadece iç kısımda çok az bi yerde vardı orası ıslak bölge olduğu için. Orayı da bi seferde banyo yaparken hemen alıyorsun çok rahatlığı var yani
DerinMavii Alini bikini,bacak,kaş bıyık 80 veriyodum ben ama şimdi kendim 10 TL’ye marketten ağda alıyorum iki tane evde yapıyorum aylık 20 TL hahdhdhsh üç dört ayda bir temizletmeye gidiyorum :d
Alini DerinMavii Bikini bölgesini nasıl alıyorsun korktuğum tek yer orası ya 🙈 Bu şekilde evde almaya bende alışacağım artık yoksa cepte para kalmaz.
dilek6 Alini canm artış çok olmadı ki 3 yada 5 TL artış oldu genelde makyaj ürünlerimiz de çok artış oldu onlarda yurt dışından geldiği için ağda da fiyat artırmayı düşünmüyoruz belli bi zaman böyle gidicez dükkanda Bursa İnegöl’de bizim
biaslanannesi1 Fulyaaa1 hangi kuaför canım bu bana konumunu ismini atabilir misin yarın devlette kontrolüm var gideyim
ozgekar Alini ben bir tek bikini bölgesi için 50 TL ödedim içim gitti lazer daha mantıklı gelmeye başladı şahsen bu ağda fiyatlarını duyunca 😳
Beyzan738 aysegulonr oh ne güzel keşke bende gitseydm bekarken .. şuan jiletle heryerimi alıyorum gobusten zar zor özel bölgeyi almaya calsyorum ama Allah izin verirse doğum yaptıktan sonra kendimi topliyim lazere gdcem gene hamile flan kalırsam gene böle rezilllk çekmek istemyorm valla 😐
Ecem27 Dün post açmıştım 🤭 yuvarlana yuvarlana ağda yaptım diye 😂35+6 dayım 😂 şu fiyatları görünce iyi ki yuvarlanmışım 😂😂😂😂
Alini Ecem27 Hahhahhh görmedim canım postunu dün görmüş olsaydım bu eziyeti neden çekmiş derdim ama bugün ödediğim o paradan sonra bende yuvarlanma kararı almış bulunmaktayım 🤣
Fulyaaa1 biaslanannesi1 canım iskenderun da Pınarbaşı mahallesinde. Oğuzhan güzellik salonu kime sorsan gösterirler. Devlette hangi doktora gidiyorsun ben dr hem özel hem devlete gidiyorum
biaslanannesi1 Fulyaaa1 kuaför devlete yakın mı şimdi mahalleleri bilmiyorum tam eşimle de gitmicem bu sefer
biaslanannesi1 Fulyaaa1 devlette selin tertemiz canım daha önce dortyol yahya bakirciya gidiyordum çok memnundum ama hastanenin durumundan dolayı doğumunu iskenderunda olsn istedim 3 haftadır selin hanıma gidiyorum gayet memnunum