Fulyaaa1 Alini yok gerçekten cok yeni cektim hatta daha uygundu artmıştı arkadaşıma atmıştım fiyatlar artmış diye :)
Alini Fulyaaa1 valla sevindim sizin adınıza Denizliye göre çok uygunmuş. Bende uygun fiyatlı yer bulur muyum acaba varmıdır varsada nasıldır 😕
Alini dilek6 Çok artmış dedim kadın abestan çubuklar, ağda, sedye bonesi, hepsi 2 katı oldu mecburen arttırdık dedi. Sizin malzemelerde artış yok o zaman
Nursmom 2 gün önce gittim kocaelide 200 komple valla kazik mi ne bilemicem genital koltuk altı 100🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Fulyaaa1 Alini bekarlıgımdan beri giderim. Fiyatlarının böyle olması işlerime yarıyor inanılmaz işliyor
dilek6 Alini canm artış çok olmadı ki 3 yada 5 TL artış oldu genelde makyaj ürünlerimiz de çok artış oldu onlarda yurt dışından geldiği için ağda da fiyat artırmayı düşünmüyoruz belli bi zaman böyle gidicez dükkanda Bursa İnegöl’de bizim
Alini ErenArden Canım bazı yerler aynı ağdayı kaynatıp süzüp arındırıp yeniden kullanıyormuş acaba öyle biryer olabilir mi? Dediğin çok mantıklı zararına iş yaparsa o dükkan nasıl dönecek dönmez ki yada diğer kuaförler çok aşırı mı şişiriyor fiyatları anlayabilmiş değilim
Fulyaaa1 Alini aynı agdayı derken? Kullandıklarını mı desem bezde kalıyor ve çöpe atıyorlar anlamadım 😂
Alini Kızlar hamileliğin kaçıncı haftasına kadar ağdaya gidebiliyoruz. Şu haftadan sonra gitmek sakıncalı denilen bir hafta var mı?
Alini Fulyaaa1 ya duymuştum öyle bişey ama emin olamadım bezsiz kullanılan ağdadan mı bahsettiler acaba 🤷🏻♀️