Alini Ecem27 Hahhahhh görmedim canım postunu dün görmüş olsaydım bu eziyeti neden çekmiş derdim ama bugün ödediğim o paradan sonra bende yuvarlanma kararı almış bulunmaktayım 🤣
biaslanannesi1 Fulyaaa1 kuaför devlete yakın mı şimdi mahalleleri bilmiyorum tam eşimle de gitmicem bu sefer
Merveb46 ErenArden ben ağdacı ablaya sordum zamdan önce 5 liraymış 1 ağda şuan 10₺ olmuş 70-80 bile gitmiyor aslında ama emek var sonuçta ve kuaförlerin standart fiyatları oluyor kendi kafalarına göre yapamıyorlar dye biliyorum
biaslanannesi1 Fulyaaa1 devlette selin tertemiz canım daha önce dortyol yahya bakirciya gidiyordum çok memnundum ama hastanenin durumundan dolayı doğumunu iskenderunda olsn istedim 3 haftadır selin hanıma gidiyorum gayet memnunum
Efraimmm Lulikli Ahahaha kız az önce bu postta birinin attığı kağıdı gördüm bütün vücut ağda 45 anaa dilim boğazıma kaçtı resmen çok ucuz Muş haa bazilaru da diyorki 215 🤣🤣🤣
aysegulonr selmabttl3 Çıkmadı henüz. Sadece iç kısımda çok az bi yerde vardı orası ıslak bölge olduğu için. Orayı da bi seferde banyo yaparken hemen alıyorsun çok rahatlığı var yani
Lulikli Efraimmm o ne ya 45te hepten ucuz. 200de hepten fazla. Ama gittiğin mekana göre değişir ya. Saç kesimi de öyle dğeil mi. Bi kuaför 35e keser fön kesim. Biri 70e keser fön kesim