HappyBabyy annesinin_beybisi bizde 9+2 olduk. Kalp atışını duyuncada endişe bitmiyormuş onu anladık 😂 Sağlıkla gelsinler de biz sabredelim napalım. Benimde bulantım oluyor. Bazen hayatımı kötü etkileyecek kadar bazen de normal düzeyde. Ama şikayetim yok. Garip gelecek ama bulandıkça mutlu oluyorum. Çok bekledim bu anı çünkü. Dün de hareket ettiğini gördüm ultrasonda. Rabbim sağlıkla vakitlice gelmesini nasip etsin hepimize
annesinin_beybisi marsel_ve_annesi kiz bana kalsa ben simdiden hemen gider bebek arabası puset muset ne bulsam alırım onumde engeller var kocam ve annem😀
marsel_ve_annesi annesinin_beybisi yook al canım bugünün fiyatıyla dunun fiyatı farklı valla Cinsiyet gerek olmuyan şeyleri al Çanta,puset,bebek arabası banyo kuveti falan
Bebiscann annesinin_beybisi kız kocasıynan arası kötü olan sen değil miydin profil fotonuz çok benziyor karıştırdım mı yauuvv
Aysee_35 annesinin_beybisi 7.haftads duyarsın kalp atışını. Daha yolun en başındasın biz 34 olduk valla ☺️ hayırlı olsun bebegin
annesinin_beybisi papatyasever34 aminn canım inslalah valla aman bu telaşa doğursak da bitmeyecek onu anladim😊
Aysee_35 annesinin_beybisi hamilelik çold egişik bir süreç ya her an herşey olabiliyor valla.. Sana güzel yolculuklar dilerim canım ☺️
Susu_09 Bende kanama yaşadım düştü düşecek derken 9+4 olduk çok şükür 5 haftadır yatıyorum sadece tuvalet ihtiyacı için kalkıyorum inşallah 3. Aydan sonra biter bu kanamalar bende ayağa kalkar bebeğim için alisveis yapabilirim..3 buçuk senedir bekliyorz
annesinin_beybisi Susu_09 hâlâ kanamalar devam ediyor mu seni cok iyi anliyorum bizim de 4.5 seneden sonra oldu o yüzden cok tedirginim ben de yatmıştım birkaç gün ama doktor yatmana gerek yok sagliksizsa istersen tüm gun yat düşer dedi o yüzden normal evi toplama yemek bulasik gibi seyler yapıyorum ama temizlik annem haftada 1 gelip ben temizlerim dedi sobayı falan da eşime yakıyor en son cumartesi kanama oldu cok şükür bir daha gelmedi
annesinin_beybisi Bebiscann ha yok kiz o ben degilim o arkadaşı da tanıyorum şeyma diye bir arkadaştı sanırm 😁
Babyloadinggg annesinin_beybisi biz de 6+6yız. İlk zamanlar cok zor geciyor inşallah hissettiğimiz zamanlar gelince daha güzel olcak 🥰 benimde cok belirtim yok arada mide bulantısı oluyor ama cok değil anlık.
annesinin_beybisi Babyloadinggg benim yemekten sonra bir iki sefer bulantı oldu inslalah devami gelmez em korktuğum bulantı 😊
Susu_09 annesinin_beybisi şöyle doktor kontrlm oluyor her hafta riskli olduğu için evde bişey yok ama doktora gidip geliyorum hareket ettiğim için ertesi gün az bı kanama yaşıyorum uzanıyorum hemen kesiliyor
Susu_09 annesinin_beybisi bu şekilde her hafta aynı şeyi yaşadım o yüzden yemek dahi yapmıyorum herşeyi eşim yapıyor işten gelince
annesinin_beybisi Susu_09 o zaman haklısın canım 12. haftaya kadar dinlenmeye devam et insallah daha sonra kesilir kanaman