annesinin_beybisi Susu_09 o zaman haklısın canım 12. haftaya kadar dinlenmeye devam et insallah daha sonra kesilir kanaman
Susu_09 annesinin_beybisi İnsallh cnm o kanı görmek çok korkutuyor insanı Allah büyük yicegi ekmeği varsa dünyaya gelir
annesinin_beybisi Susu_09 hem de nasıl korkutuyor bir de onca uğraştık az mı acı cektik cocuk olmuyor diye . simdi tam bulmuşken kaybetme ihtimali insanı cok yıpratıyor
miroski_22 annesinin_beybisi bende 6+3 haftalık hamileyim canım henüz bebişi ve kalp atışını goremed8k 6+1 de gitmiştim kontrole bakalım bidahaki kontrolde inşallah görürüz ❤
annesinin_beybisi miroski_22 hadi insallah canım biz tam 7 haftalikken gidicez o zamana alabildil randevuyu insallah duyarız 🧡
Zuleyhakazan annesinin_beybisi sakin ol canım ilk zamanlarda ben de senin gibiydim acaba nasıl gecicek herkesin kolay geçiyor benim niye geçmiyor diye vallaha geçiyor canım şuan 18+4 olduk bile darısı size olur inşallah sagsalim kucağınıza almanız dileğiyle canım😘🥰🙏🏻
annesinin_beybisi Zuleyhakazan suan o kadar telase etmiyorum ama geçen hafta ondan onceki hafta cok telasliydim 2 kimyasalim var o yüzden canım ilk gebelim olsa muhtelemen o kadar da korkmazdım 😊
Zuleyhakazan annesinin_beybisi benim ilk gebeligimde canım bide bende enfeksiyon çoktu düşük riskim var ona ragmen o zamanlari atladık kalbini temiz tut canım bol bol dua et
Fadmet annesinin_beybisi seni buralarda hep görüyorum canım, o merakını endişeni çok iyi anlıyorum. İnşallah her şey yolundadır, sağlıklı olarak da kucağına alırsın. Dualarım seninle 🤲🏻😊💓
Merve_0109 annesinin_beybisi yeniydik eski olduk eskiydik anne olduk 😅 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🌹❤️
annesinin_beybisi Merve_0109 anneydik ikinciye anne olduk diyeceksin diye korktum😅 amin canım allah razi olsun🧡
Merve_0109 annesinin_beybisi amannn Allah korusun bacım ben dedim ikinciyi 1 yıl sonra yaparım daha doğum hanedeyken bağıra çağıra ikinci yokkkk istemiyorum diye haykırmaya başladım eşime 🤣🤣🤣
Merve_0109 annesinin_beybisi zor doğdu 2 gün hastanede yattım sen düşün bide şimdik 1.5 aylık oldu kızım gün geçtikçe uzaklaşıyorum ikici bebe fikrine 😅🥴🥴🥴
annesinin_beybisi Merve_0109 bayada da küçükmüş sen simdi uykuya hasretsindir zaten ikinci icin calisma yapamazsiniz😅
Merve_0109 annesinin_beybisi oyyyyy gece uyuyunca gündüz uyumuyor gündüz uyuyunca gece uyumuyor bütün gün gözleri dikmiş beni izliyor tabi kucakta durmak ayrı oda bı dert hayata yatağını istemez kucak kucak kucak 😅😅😅