annesinin_beybisi happymomda bebegimin ilk fotosunu gördüm bence cok güzel 😅 bir de minnoşumun kalp atışlarını duyabilirsek bizden mutlusu yok 🧡 yeni gebeler sizde durumlar nedir 😋 bugün tam 6 haftalik olduk kasıkta hafif batma dışında iyiyim😊
Gizem93 annesinin_beybisi suan 33 haftamdayım bian o ilk zamanlar aklıma geldi acaba kalbi atıyor mu acaba bisey oldu mu acaba dış gebelik mi birsuru soru oluyordu kafamda. Tabi zaman ilerlerdikce biraz olsun azaldı ama hala her kontrolde o korku oluyor annelik iste🤭 rabbim hepimize saglıkla bebislerini kucagina almayı nasip etsin. Sizde minik kalp atısını duyun insallah 💓👶🏼
Merve_0109 annesinin_beybisi yeniydik eski olduk eskiydik anne olduk 😅 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🌹❤️
annesinin_beybisi Annebebek34 allah kolaylik versin mümkünse bana gelmesin sende kalsın 😅 ben normalde zaten hemen bir kokudan midesi bulanan biriyim 1 saatlik yola gidemiyorum mide bulantısına o yüzden gebelikte bari gelmesin😁
Skrnuum Bizde 7+2 yiz dün kalp atışlarını aldık çok şükür.fena şekilde midem bulanıyor günün her saatinde.bu sabah itibariyle zofer e başladım hadi hayırlısı
annesinin_beybisi Skrnuum allah kolaylik versin canım ac kalmamaya çalış aç kaldıkça miden daha cok bulanır visne suyu ve tuzlu çubuk baya bastiriyor
annesinin_beybisi Gizem93 evet ya resmen hamilelik demek endişe korku demek 🤭 aminn canım inslalah duyabilriz😍🧡
Mubufe annesinin_beybisi düştü düşecek derken kanamanız mı oluyordu benimki de şuan düştü düşecek gibi bilmşyorum ne olur daha keseyi yeni gördük ☹️
annesinin_beybisi Mubufe ben daha önce 2 kimyasal düşük yaptım bir de 4. ve 5. haftamda biraz pembe ve kahve akıntı gelmisti ağrım da coktu o yüzden korkmustum yine düsücek diye
marsel_ve_annesi annesinin_beybisi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cabım bizde 22+3olduk 🥲🥲son 99girme telaşındayım😂gün sayıyorum resmen Bi taraftan da alışveriş telaşı😑tabii her şey ateş pahası Sizde 10 haftadan yavaş yavaş başlayın derim 🥲
annesinin_beybisi marsel_ve_annesi kiz bana kalsa ben simdiden hemen gider bebek arabası puset muset ne bulsam alırım onumde engeller var kocam ve annem😀
Bebiscann annesinin_beybisi maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah sen eşinle ne yaptın durumlar nasıl
papatyasever34 annesinin_beybisi bugün tam 25 haftalik olduk ilk zamanlar bende senin gibi düştü düşecek gitti gidecek kanamalar lekelenmeler inşallah seninde geçer o dönemlerin Rabbım sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallah 🤲
annesinin_beybisi papatyasever34 aminn canım inslalah valla aman bu telaşa doğursak da bitmeyecek onu anladim😊