gul06_ evet onuda okudum. Ayna var aslinda cok da hosuma gidiyor ayna . Aldatmayi tetikler diye onerilmiyor ama bilemiyorum belki onu da stikirla kaplayabilirim
Baza mi? Demir karyola mi ?
yalnizkedi gece yatarken uzeri kapatilmasi gerekiyormus sadece bu sekilde oneriyorlar. Ama benim iki tane var valla kapatmiyorum bunlari bildigim halde ve gece bakamam tedirgin eder beni.
- Düzenlendi
gul06_ aynalar mi bilmiyorum cok yorgun uyaniyorum suan saydim evimde bes t ayri yerde ayna var. Azaltmam gerekiyor sanirim . Bu ayna ile ilgili seyleri bende duymuştum keske ustu ortulebilse hepsi duvara montali
Ben heves edip ikeanın karyolalarından aldım görüntü olarak çok güzel ama sürekli ses çıkartıp sallanıyor gece bi yandan bi yana çok dikkatli donmen gerekiyor ki eşin uyanmasın sallantıdan 🙄 ben xok sıkıldım sesinden sallanmasından şuanki aklım olsa bazalı değil de altında cekmeceli olanlar var yeni ondan alırdım ya da yere yakın olanlar olabilir . Karyola hayır
yalnizkedi eşyalarınızı verdiyseniz istediğiniz yatağı alabilirsiniz bence
Yani bende aynı şekilde görüyorum ama çocuk olunca onun eşyalarını saklamak için bazalı daha iyi ama evde çokca dolap varsa kesinlikle karyola alınabilir
yalnizkedi kesinlikle bazalı kurtarıcı gibi birşey baza altları ıvır zıvır herşeyi hurçlayıp kaldırıyorum
yalnizkedi sadece yatak odasininki ortulse iyi olur aslinda digerlerine gerek yok bence. Ama iste 1 gun ort 2 gun ort insan usenir unutur hep ya ayna olmuycak hic yatak odasinda yada hic takmiycan iste 😂
yalnizkedi Ben bekarkende karyola kullanırdım evlendiğimde de karyola aldık.. Kışlıkları veya yorganları ws dolaba koyuyorum ve açıkta tek bir fazla eşyam yok.. Herkesin tercihi , düzeni farklıdır tabiji ama bana göre baza veya oturma odasında çekyat demek fazladan eşya alıp sonrada orada depolama demek gibi.. O yüzden baza veya depolama alanlı mobilya kullanmıyorum gardrop harici 🥰 ve gayet memnunum hiç pişman olmadım 🙈🤣 sizinde böyle bi düzenlemeye geçmeyi düşünmeniz çok güzel emin olun az eşya daha güzel 🍀
yalnizkedi bende çok beğeniyorum onları ya ama benim baza altında yorgan yastık vr yatak örtülerim var onlar anca oraya sığıyo o olmasa koymaya yer yok onları ama kendi evim olsa bir dolap yaptırırdım çocuk odasına büyük bir tarafı ona ait olurdu diğer tarafa onları koyar demirli olandan alırdım çok kibar şık duruyo
yalnizkedi kesinlikle baza
Hiç kullanmadım bu konuda yardımcı olamam ama bence de böyle bir değişikliğe gitmek çok mantıklı. Bana pek yatak gibi gelmiyor altında baza olunca, sanki anne evi yatağı gibi işte ne bileyim. Evlenirken eşimin bile ısrarına rağmen baza değil karyola aldım iyi ki de almışım valla
Pregnantdentist ben de ikeadakerden almak istiyordum iste bu sbebeten emin degilim neden bukadar cok ses çıkarıyor acaba ya estetik olarak cok hos ama bence de
AysenurPervan Evet banada yatak gibi gelmiyor anne evi gibi geliyor daha romantik bi ortM icin istiyorum. Yada sakin bi ruh hali icin bile fazla esyali bi odada rahat uyku uyuyamiyorum pskolojik galiba
Bebegininannesii esyalarinizdan dolayi mi baza aldinjz ses ciksriyor diye mi bazaya gectiniz
yalnizkedi evimde bir ardiye olsaydı yada evim çık büyük olsaydı bende karyola kullanırdım demirli olanından 🤣 fantezi neyin yapardık belki🤣🤣🤣🤣
yalnizkedi hayata nasıl baktığınızla alakalı bir şey bence, sizi gayet iyi anlıyorum evimin diğer yerlerinde de aynı çok eşya sevmem sakinlik en güzeli 🌸