Ece003 mirayveannesiii annem ve babam hediye olarak aldı 11.000₺ Ama çeyiz paketi diye geçiyor odadaki tüm ürünler ayrıca anne yanı sepet beşik bebek arabası ve puseti 2 avize dahil bu fiyata
SayeMom Ece003 gri beyaz yıldızlı fonlar var trendyolda asiri uygun 2 kanatı 250-300 tl olan 70 en boyuda 250-260 olarak siparis verirseniz cok uygun olur sadece süs fon kullancaksanız eni 70 olarak cok iyi durur
Ece003 SayeMom ay evet harika duruyor 😍ben şunlari bi inceleyim bak aklıma soktun şimdi 😄 teşekkürler 🌸
Civcivinannesiii Ece003 ahahagaggdsv taamm storun altini gordum🤣 Fon bogar cnm boyle hos duruyo zaten kucuk oda daha fazlasina no gerek🤣saglikla kullansin bebis🥰
SayeMom Ece003 bende düsünüyorum cunku hatta benimki tül + günesliği var ben onlara bile yandan fon düsünüyorum 🤣
Ece003 SayeMom fon tamamlayıcı oluyor ya bende evin her yerinde kullandım ama bu odada çok mu abez olur diye düşünüyorum 😄
nerelerdekaldin Ece003 kesinlikle gerek yok fotoğraftan anladığım kadarıyla pek büyük de bir oda değil iyice boğar