Lale_95 Ece003 fotoda önce pencereyi aradım 😂 bence hiç gerek yok gayet güzel görünüyor güle güle kullanın 😊
Ece003 iremcim noktabebeistanbul diye bir instgram sayfası gayet güzel 30-35 gün içinde teslim ediliyor gidip yerindede görebiliyorsunuz ödemeyi Peşin alıyorlar
Nurgulvrl_ Ece003 mobilyalar çok güzel sade güzel bi oda ama yanlış anlamazsanız nacizane fikrim yatağın cam önünde olması ne kadar doğru bilmedim..
Ece003 Nurgulvrl_ şuanda orada yatmayacak zaten cam yatağın içine doğru açılıyor çocuk kilidi aldık ama henüz 6 ay kadar yanımda yatacak camı açmaya aklı Erene kadar başka yeni eve çıkıcaz zaten inşallah 🙏🏻
Nurgulvrl_ Ece003 anladım siz bir anne olarak düşünmüşsünüzdür tabi ama işte sizide kırmadan hatırlatmak istedim. Sağlıkla kucağınıza almanız dileğimle inşallah 🙏🏻😊
Ayselosman Ece003 masallah cok guzel secmissiniz takimi bende almak istiyorum fikir amacli yanlis anlamazsaniz fiyat ogrenebilirmiyim birde marka mi
Ece003 Ayselosman noktabebeistanbuldan annemler hediye olarak aldı çeyiz paketi diye geçiyor 11.000₺ bebek arabası resimdeki yatak şifonyer dolap anne yanı beşiği hamak ve mama sandalyesi var birde 2 adet balon avize
Crcs Ece003 maşallah çok güzel Bi oda 🧿 sağlıkla gelip kullansin eşyalarını yavrum 🌿 bence fona gerek yok ama sizden kimse demedi mi çok sade diye 🤭 bu arada hamak çok hoş gözüküyor Karamel yatma çalıştı mı?
Ece003 Crcs inşallah teşekkür ederiz sade seviyorum kimse çok sade demedi erkek bebeği sonuçta kız olsa daha taş tuş olabilirdi 😄 karamel hamaktan hevesini aldı bu ara binmiyor korkuyor sallandıkça 😄
Crcs Ece003 bence şahane olmuş. Bizimkilerde ben sadeyim demiştin ondan sorayım dedim 🤭 eşyaların kalite kontrolünü yapiyor herhalde ilk tepkisi ne olacak küçük insana bakalım 🐶
Ece003 Crcs Bizimkilerde ben sadeyim demiştin ondan sorayım dedim Bunu anlamadım kuzum 🙈sizin mobilyaları görmedim ki ben 🤔
Crcs Ece003 Bi ara konuşmuştuk bizim ailede en sade benim demiştin eksik yazmışım 🙊 o yüzden anneanneden Bi kırmızı şov bekliyorum 🤩