Ece003 Çok kararsız kaldım yatak büyük olduğu için ihtiyaç yok gibi sanki ? Hem oda çok büyük değil zor sığdı herşey zaten 😄
eslemsi Ece003 camin merde oldugunu bulamadim bile once ilk bakista ne fonu bacim😅 neden bu kadar buyuk bir yatak sectin
Ece003 Aag06 dimi arkası zaten yataktan gözükmüyor anamgil tutturdu fon al diye 🤣 artık 5 kuruş harcamak istemiyorum
Aag06 Ama cok begendim sade olmus cicili bicili cicekli bocekli seyleri hic sevmem bu guzel olmus saglikli yatsin buyusun bebis
Fulyaaa1 Ece003 hemde nasıl kendi kıyafet dolabımdan yer açmak durumda kaldım 🥴 bu arada fon bence cok göz yorar bu şekilde cok daha iyi
Ece003 Fulyaaa1 olsun annesi sağlıklı olmaları en önemli şey bizim için inşallah sağlıklı doğsun tüm Bebişler ❤️
Ece003 eslemsi fotoğrafta o kadar büyük durmuyordu eve bi geldi ben şok zor sığdı zaten 😄 ayrıca bir beşik daha var odada o gözükmüyor duvar tarafında
mirayveannesiii Ece003 fonu boşver şimdi kskssksk odayı ne kadara aldın kuzu😂 şaka bir yana hiç gerek yok böyle çok hoş
Ece003 mirayveannesiii annem ve babam hediye olarak aldı 11.000₺ Ama çeyiz paketi diye geçiyor odadaki tüm ürünler ayrıca anne yanı sepet beşik bebek arabası ve puseti 2 avize dahil bu fiyata