Happybsrn grbt55 Allah nasip ederse eşim kalacak, zaten iki tarafın ailesi de memlekette uzak kimse yok, eşimle hallederiz inşallah 🙏 çok zorda kalırsam amcamın eşini çagrcam
gldn065807 grbt55 rabbim nasip ederse eşim kalacak başka da kimseyi istemiyorum zaten gelin de demedim kimseye oğlumda da öyle oldu kızm olucak hayırlısıyla ondada öyle inşallah rabbim eşimden razı olsun gerçekten
grbt55 annesialisi Allah yar ve yardımcın olsun. Zaten bazen istesekte o şansa sahip olamıyoruz ama bizden kötüsünü görünce de şükür diyoruz benım ilk dogumum da kımse yoktu kayınpederımın bır akrabası o gece kaldı sonra yaşadığım yerde tanıştığım bir arkadaşım vardı yerin yedi kat yabancısı ama bana ve bebegıme sahip çıktı Allah onun gibilerden razı olsun çünkü sezeryandım 2 gun bacaklarım tutmadı belden aşagı uyuşuktu benı giydirdi baktı çıkana kadar asla unutmam
annesialisi grbt55 Yaa çok geçmiş olsun ordan olan eksikliği Allah çocuklarımıza mutluluk vererek kapatsın inşallah güzel günler beklesin sizi bizi 🤍
grbt55 Mutluhatun anladım canım hayrlısıyla alırsın inşallah benım eşimde yanımda olamıyor yanı benım kim olacak nasıl olur blmyrm hayrlısı herşeyın 🙏
grbt55 zynpada 😂Allah düşürmesin o zaman diyeyım gülüm zor insan istyr eşi annesi falan olsun en çok böyle zamanlarda hakkımızda hayrlısı neyse o olsun 🙏
SutlacimiYedimmiBen grbt55 ilk dogumda annem yanimda kalmisti hastanedede evdede 1 hafta ikincide ablam hastanede bnmle kaldi onun disinda hep tektim gun icinde gelir bir kac saat yenimda olur giderdi ablam iki cocukla tek kalmama ragmen daha sakin ve huzurluydum. Kimse kalsin istemedim daha rahttim.
Huzur21 grbt55 yok canım inan takmıyırum hastanede tek kalırım evdede eşim olursa sıkıntı yok Allahın izniyle hersey gecer Allah herkese yardımcı olsun herkese hayırlı saglıklı dogum lar versin geri önemli degil 😊
Huzur21 grbt55 Allah rahmetsin canım zor bnde babamı iki sene once şubatta ayında kaybettim şubatın gelmesini istemıyorum o derece ama elimizden gelen bişey yok duadan başka allah kalanlara üzün omurler versin 😟
Tugbamete grbt55 ilk doğumumda eşim oldu bunda da eşim olucak nasipse. Annem vefat ettiği için başka kimseyi isteyemezdim en rahat eşimle olurum dedim iyi kide öle olmuş bana ve bebeğimize çok güzel baktı bunda da bakacağına inanıyorum 🥰
grbt55 Tugbamete Öncelikle Allah sabır versin. Sonrasındada hayırlısıyla kucagına almak nasip olur inş. Canım 🙏☺️
esredn grbt55 annem yatılı hasta olan babama bakıyor. Hiçbir sürecimde yanında olamadı. Bazen çok üzülüyorum ama olsun. Hep yalnızdım. Eşim doğumda ve sonrasındaki 15 gün yanımda olacak eşim bana yeter başka kimseyi istemem🙏🏼
grbt55 Ezram2121 amın teşekkür ederim Rabbimden gelen herşeye razıyım ben zaten bazen kurtuldu dıyorum kendı kendime
Meriiih grbt55 serviste kalırken eşin yanında kalmasına izin verirler mi acaba? Ben kadın doğum servisinde hiç erkek görmedim nst için gittiğimde falan da