Ezram2121 grbt55 kız Allah yardimcin olsun Allah büyük elhamdülillah eşin var yaninda inşallah normal doğum kaç haftaliksin
grbt55 Ezram2121 amın teşekkür ederim Rabbimden gelen herşeye razıyım ben zaten bazen kurtuldu dıyorum kendı kendime
grbt55 Tugbamete Öncelikle Allah sabır versin. Sonrasındada hayırlısıyla kucagına almak nasip olur inş. Canım 🙏☺️
Tugbamete grbt55 amin çok teşekkür ederim Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kucaklarımıza almayı 🙏🌸
Hzlkaya grbt55 annem kalacak kayınvalidem ve eşimin babaannesi kızıma bakacaklar hastaneyle kayınvalidemin evi çok yakın yürüyerek 5 dkka falan gidip gelirler eşimde gece uyumaya oraya gidicek 😊
annesialisi grbt55 Yaa çok geçmiş olsun ordan olan eksikliği Allah çocuklarımıza mutluluk vererek kapatsın inşallah güzel günler beklesin sizi bizi 🤍
__hamisbianne__222 grbt55 eşim olsun isterdim hastanede kalınca ama devlette kalamiyomus eş annem kalır eve gecince eşim bakicam ikinci çünkü tecrubeliyiz ilkinde çok çektim ikincide insallah kafa dinlemek istiyorum